Idas Mirakel

En morsa på vift

Ja idag så har jag och min prins myst runt hela dagen. Jag tassade runt i mjukis brallan, osminkad, morgonrufset i en ojämn toffs och såg ut som sju svåra år när det plötsligt knackar på dörren. Ja här ute på landet är det enkelt räknat på en hand om året då vi får oväntat besök och nästa alla är ifrån jehovas som vägrar lämna mig ifred. 😉
Iaf det knackar och hunden skäller, hon kan låta rätt otäck när hon skäller och morrar och får hon inte hälsa så slutar hon inte morra så de som inte känner henne blir ofta rädda och vem vill hälsa på henne då?! Aja så jag står i dörren och håller i en morrande hund, en påse med soppor står innanför dörren, jag ser ut som något katten släpat in och en unge som skriker ifrån köket, utanför står en stilig brevbärare med loppi blogbagen och ser livrädd ut. 😀
Om han var rädd för den morrande hunden eller om han blev rädd för att hamna där med en nergången sambo, en skrikande unge och en ilsken hund ja det vet jag inte men han slängde in paketet och sa att han själv kunde skriva på mitt namn sen la han benen på ryggen illa kvikt!
Haha jag dör!
Har han inte redan tjej och barn så lär han nu aldrig skaffa det. Haha 😉
Det var bara så komiskt att jag inte ens brydde mig om att skämmas. 🙂
Det fattades verkligen bara kräk på tröjan och spagetti i håret 😉

Nu ikväll var jag bjuden till en av babymammorna för lite julpyssel.
Tjejen jobbar vanligtvis med att sälja tapeter så vad kan man göra då?! Jo göra sina egna julstjärnor i tapet!
De blev så himla fina och vi hade det super mysigt. Collin han var hemma med pappa och med på kvällen var bara en pojk till och så självklart lilla Vilgot som bor där men han hade pappa-son kväll i rummet intill 🙂
Gröt, pepparkakor, skumtomtar och glögg bjöds det på och vi hade det så himla trevligt, tiden sprang iväg så jag var där ifrån 17-21:15! Hihi ja då kanske ni förstår hur trevligt vi hade det. 🙂

Synd inte jag var så här till piffad när den stackars brevbärarn kom tidigare idag 😉

20131212-222927.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Denise - mamma till Noah

    Ha ha 😀 Ja mammalivet är inte lätt alla ggr. Men man har ALL rätt att bara glida runt i mjukskläder o se ut hur man vill, ganska förståeligt när man sällan hinner sminka sig eller knappt klä på sig nu för tiden 😉

stats