Idas Mirakel

En prins ska ha det bästa…

 


Det finns ju så mycket fina babyfiltar att man inte kan få nog!
Köpte tre såna tunna i Ullared som är super söta den finaste var ljusblå med vita moln vilket är mitt favorit mönster på bebis saker och i Ullaredet kostar de ju knappt något men ska man lyxa till det lite så är dessa ovan inte fy skam.
Är det någon nu som undrar va de ska skämma bort min herre med så är det varmt välkommet att köpa dessa 😉
Hihi ne men de är väl lite dyrt att köpa en tunn babyfilt för över 300kr med den från Newbie kostar 129 och den från H&M kostar 149 så de är ju lite mer rimligt.
Och hur sött var inte det blå lapptäcket?
Hade gärna bett någon som kan sy att de skulle kunna få sy ett sånt och kanske sy eller brodera hans namn på det sen när vi vet va han ska heta men jag kan nog inte me det, eller?
Tycker det är skit fint men blir nog inge bra om jag försöker mig på det själv och det är ju mycket roligare att ha ett hemma gjort än ett köpt..
Aja är det någon som känner sig manad är det bara att sätta igång 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tovsi

    Åh, jag är också galen i babyfiltar! Har den på bilden från newbie 🙂

    Men tack, snälla du, vad glad jag blir! Jag brukar oftast använda Make up stores ögonskuggor, färgerna muffin (som highlighter) och velvet i globlinjen 🙂

    1. idasmirakel

      Ja men det är tur man kan ha det som argument att man faktiskt behöver rätt många.. 😉 Jasså si där, ja men dom är ju jättebra dom.. Tack för tipset 🙂

stats