Idas Mirakel

En sån söndag

Gör ni också så på helgerna? Tänker och planerar att ni ska upp tidigt och få mycket gjort för att sedan ta sovmorgon och få ca hälften gjort av det som planerats?
Här var det så idag iaf. Vi käkade frukost vid halv tio och tanken var att Alex skulle hunnit hjälpa sin bror innan dess och sedan skulle vi va i stan vid tio för att köpa vinterskor till Collin och gå en sväng på Ikea. Men vi var ju inte inne i stan förens 11:30.
Haha ja och då hade Collin somnat i bilen på vägen dit så Alex han fick bära in Collin när vi skulle köpa skor till honom.
Det blev även ett besök på Ikea restaurangen med ett helt nyuppdukat julbord, jösses va gott!
Collin han älskar Ikea för där springer han lös och leker på alla de små barnstationerna här och där.

image

image

Vi hann även med en sväng på polarn & pyret för att köpa dubbla uppsättningar vantar och en av deras klassiska blå/vitrandiga fleece mössor som Collin haft två av sedan tidigare och som har varit så bra att vi fortsätter att köra på dem. När jag frågade honom om vi skulle gå till butiken med tågbanan (de har ett bord med en brio tågbaneräls på) så sa han: ”det är den bästa butiken, jag älskar den butiken”. Haha alltså hans kommentarer till allt blir bara roligare och roligare 😉
image
I skrivande stund sitter jag pp golvet och hejar på Alex som bygger ihop vår nya hallmöbel. Tror det kommer bli skit bra! 🙂
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats