Idas Mirakel

En tak och studiedag

Oj va skönt att vi fått lite gjort på hus, hem och plugg fronten. Igår lagade jag mat till arbetarna och Alex familj som vi åt idag. Skit smidigt med mat som vara blir godare över natten 🙂
Alex han har jobbat hela dagen och har även haft hjälp av två kompisar som så snällt ställt upp för oss. Man blir nästan generad va snälla folk är 🙂
På förmiddagen tog jag ett städ race efter byggarbetarna varit här och ätit frukost. Tvätt, disk och damsugning hann jag minsann med 🙂
Efter vi ätit middagen hos svärföräldrarna så stannade Collin kvar hos sin farmor för lite Collin/farmor mys tid så jag kunde sätta mig på altanen med lime vatten under parasollet i bara shorts och linne (så himla varmt och gott idag 🙂 ) och börja med en av arbetena som ska vara inne om någon vecka. Detta arbete som är ett fall arbete där vi ska reflektera enligt olika förhållningssätt och vinklar ska vi även ha ett seminarie på så det gäller att kunna det man skrivit och h en klar bild över hur man har tänkt när man skrivit den.
Ja det är skönt att ett arbete är klart och ett är igång iaf.
Jag känner igen så mycket av mitt fall från de ställen jag jobbat på innan så mitt är inte svårt att föreställa sig iaf. 😉

IMG_5518.JPG
En glad kille utanför Ica på en av betong hästarna 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats