Idas Mirakel

En tidig vårdag

Idag har termometern stått på härliga +9 och solen har även den tittat fram, så underbart skönt!
Visst det är februari så det lär väl komma ett bakslag med snö och slask innan den riktiga våren kommer men man måste njuta när tillfälle bjuds 🙂

På föräldragruppen idag hade vi prat om säkerhet, ingen jätte bra föreläsning då vi nästan bara tog upp saker vi redan visste som att man måste ha grind, eluttag skydd, att man ska ha dörr/skåps stopp.
Ja så det var väl inget rafflade men det var iaf jätte roligt för barnen att leka och mammorna/papporna att prata av sig 🙂

På vägen hem somnade givetvis plutten så när vi kom hem slängde jag ner honom i våran Emmaljunga extra vagn så fick han ligga ute och sova i en timme innan pappan kom hem 🙂

20140224-210304.jpg

20140224-210316.jpg

20140224-210326.jpg

20140224-210332.jpg

Fullkomligt älskar Collins kläder idag! Tröjan är dock i storlek 86 12-18 månader men är rätt liten i storleken så den passade perfekt nu, vilken tur att jag inte tog en mindre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monica-Mamma till Alfred

  Men åh! han är ju för go ♥
  Jag köpte ju också stl 86 på Alfreds tröjor så då passar dom nog också perfekt nu 🙂 Hörde efter att jag hade beställt att Zaras tröjor var lite små i storlekarna så nästa gång beställer jag nog i stl 92. Shit, vad dom växer våra små killar! Kramar till er ♥

 2. Lily

  Hej! Jag hamnade på din sida när jag sökte på alopecia och graviditet. Jag har precis som du hade en kall nacke men även tappat hår på kroppen och glesa bryn. Är nu gravid (enbart i v6) och förhoppningen är ju att håret ska växa till sig nu. Hur blev det efter förlossningen för dig? Hur är håret nu när din söta son är några månader? Tack för svar!

  1. idasmirakel

   Lily: åh grattis till graviditeten! Jo allt hår kom tillbaka och blev tjockt, fint och lockigt (haha ja mitt hår är spikrakt annars)
   Tyvärr har jag börjat tappa av det igen och nu går det lite fortare än innan. Jag märkte den första lilla fläcken när Collin var ca 5 månader och nu är den ena fläcken stor som ett äpple och så har jag två mindre.
   Jag försökte hålla igång med alla vitaminer jag tog under graviditeten för jag tänkte att det kanske var de som hjälpte men det funkade inte, har även försökt under en längre tid att smörja det kala området med risinolja eftersom hårsäckarna inte var döda men det funkade inte heller.
   Nu har jag satt in en P stav och går och hoppas på att den kanske ska ge mig lite extra hormoner ifall det var det som gjorde att håret växte ut.
   Jag är ledsen att du inte fick det svar du ville ha men å andra sidan hade jag velat höra det i stället för som alla jag pratat med trodde att jag nu skulle få behålla det.
   All lycka till med bebis och även om det blev så här för mig så behöver det ju inte betyda likadant för dig.
   Stor kram!

 3. Nene

  En fråga, varför ska man motivera i dina tävlingar när du ändå lottar, då spelar ändå inte motiveringen någon roll?

  1. idasmirakel

   Nene: ja fats nu har jag bara krävt en motivering en gång, oftast brukar mina tävlingar gå till så att man får skriva en kommentar alltså vad man vill. Namnnapps tävlingen frågade jag om vad ni skulle skriva om ni vann, inte för att det spelade någon roll men ska man ändå kommentera för att vara med tyckte jag det var lite roligt att höra alla namn på barnen som ev skulle få vinsten.
   🙂

 4. Marie

  Jättefin blogg och söt kille såklart! Tänkte höra med dig vad du kommer ha för ytterkläder till Collin nu när det närmar sig vår? Han kanske gungar, är i sandlåda, på gräset osv. Kör du på skaljacka, skalbyxor, fleece osv osv? Behöver tips och råd! 🙂

stats