Idas Mirakel

En torsdag i pluggstugan.

Oj va skillnad det är på pluggdag och pluggdag. Idag har orden flödat och jag är nästan klar med min inlämning. Bara en frågeställning kvar och ett par hundra ord till så är den nog godkänd.
Så skönt! Jag som trodde jag skulle få sitta hela helgen och ev hela måndagen också. Så nu i stället ska jag börja samla det viktigaste inför tentan och börja plugga på den så man inte gör samma tabbe om och om igen med att sitta kvällarna innan.
Hoppas disciplinen infinner sig i morgon också 🙂

IMG_5601.JPG
En ny Mini Rodini tröja har fått flytta in hos Collin. Love it!

Måste berätta för er, kan lixom inte hålla mig!
Men på söndag ska vi planera vårt nya kök! Alltså fatta va häftigt!
Ett kök som jag helt och hållet bestämmer själv och med en liten gnutta Alex som bestämt vart spisen och diskhon ska vara. Sånt som man var tvungen att bestämma redan när plattan gjöts i somras då vattnet skulle dras upp i rör. Lite roligt att en del saker redan är planerade sedan länge 🙂
Det tråkiga just nu är att typ allt står still, eller ja inte riktigt allt för Alex jobbar ju på men elektrikern skulle kunna ha varit klar för flera veckor sedan. Redan innan vi började med ute panelen så hade han kunnat göra klart så vi hade kunnat stänga alla väggar, spackla och måla/tapetsera.
Aja man får blunda för sånt för att inte bli irriterad för de gör väl sitt bästa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats