Idas Mirakel

En världsomsegling och äckelvarning

Dagen började kl 7:00 med jobb till 17:00.
Under dagen när jag jobbat har Collin och Alex kört traktor och tagit emot paket från zara som minst sagt varit på vift.
Paketet har varit i Madrid, Colombia, China, Madrid igen, Belgien, Tyskland, Danmark, Malmö, Göteborg och till sist äntligen till Smålands skogar och vårt lilla hus utanför Jönköping.
Haha ja jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta. Detta har jag läst på den detaljerade informationen när man spårar paketet.
Fy fan vilken jävla miljöbov de förvandlade mig till helt plötsligt! Jag måste köpa allt i eko i minst 100 år för att kompensera för detta klädköp.
Aja jag får väl låtsas som inget för att döva mitt dåliga samvete och i stället vara glad över de skit fina plaggen jag fyndade på deras rea. 🙂

Nu ikväll när jag ställde mig i duschen så låg några av Collins badleksaker kvar. Ni vet såna där halv mjuka plastgubbar som suger in vatten och när man tycker på dem så sprutar de ut det?
Ja han har ett gäng såna iaf. Vilket som så skulle jag tömma dem på vatten och tryckte till på en av dem var på det flyger ut något brunt slemmigt ur den. Fy fasen så äckligt! Jag testade alla hans små djur och alla spottade bruna slem klumpar.
Det måste ju vara en härlig cocktail av bakterier, hudavlagringar och babyolja.
De har genast åkt i sopporna!
Nu ska jag på jakt efter roliga badleksaker som man kan diska helt rena!

20140627-230010-82810638.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Plast (framför allt mjukplast) läcker hormonförstörande ämnen och ska absolut inte utsättas för värme (det är då de läcker) Ecokul etc har badleksaker i andra material. Läs ”den giftiga badankan” 🙂

stats