Idas Mirakel

Ett lapptäcke till Collin

Tjo nu äntligen är Collins lapptäcke klart!
Jag har inte haft tiden att slutföra och maskinen har stått i vägen på köksbordet jätte länge så igår tog jag tag i det sista och fick det klart.
Jag är så sjukt nöjd med resultatet! Det är lite för stort för spjälisen men tänkte att det är kul att ha det som överkast i hans junior säng sen.
Lilla killen verkade gilla det. 🙂

20131024-220050.jpg

20131024-220103.jpg

20131024-220109.jpg

20131024-220117.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. parastoo

  Hej så fin så fin. Du är jätte bra. Kan du hjlpa mig och berätta var jag kan köpa så fina tyg att sy en sån fin du gjorde tack tack

  1. idasmirakel

   Emelie: nej jag tänkte lägga upp det först men det är så enkelt, jag klippte rutor i st 15*15 och sicksackade alla rutor var för sig, sen sydde jag ihop långa rader för att sedan sy ihop raderna och så gjorde jag en vit ram runt om som också är 15*15 cm.
   Jag har en vanlig vit baksida 🙂

 2. Coquina

  Åååå vad fint, du får börja sälja så skulle åtminstone jag köpa 🙂 Ny grym tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla om produkter värda över 1000 kr 🙂

 3. mammatilloliwia

  Åh va fint! Kan du inte lägga ut steg för steg hur du gör? Du ger än verkligen en sån himla inspiration till att försöka ge symaskinen en chans 😉

 4. Jessica

  Ååå så jättefint! Önskar jag hade tiden till att fixa ett sånt där till min minsta kille men tids nog, om sisådär 18 år, så ska jag nog hinna ta tag i det:-).

 5. Helena

  Så fint!!! Duktiga du! Skönt när det blir klart och man kan plocka undan grejerna. Jag har exakt samma hemma. Lite kvar att sy och köket är belamrat!

 6. Elin Ericsson

  Hej!! Åh vad fint! Vad duktig du är!! Jag är sååå sotis! Vill också kunna! Alla våra tre hjärtan har/haft gosefiltar och jag är liten sugen på att göra ett lapptäcke var till dom med sina filtar. Annars blir dom ju bara liggandes när dom växer ifrån dom. Men det blir nog att lämna in dom till en sömmerska 😉 Ha en underbar kväll!

  1. idasmirakel

   Inn: jo pilliga det var det allt men att det blev så bra mönster passat är nog bara en slump. 😉
   Hihi tack på hemskt mycket! Kramar 🙂

stats