Idas Mirakel

Ett par mini badbyxor ♡

Måste visa de små små små badbyxorna jag köpte till Collin i fredags.
De är ifrån Polarn och pyret (nehe?! 😉 ) och är så himla fina! De är i dubbel storlek 74/80 men passade perfekt och blev godkända av babysim instruktören. Vi hade ett par byxor som kändes jätte tajta i benen från Åhléns i st 62/68 men de var lustigt nog större än dessa. Hmm aja de satt iaf inte så hårt att man var rädd att benen inte skulle få något blod alls.
Jag passade även på att köpa en extra varm mössa som jag bara älskar! Den är så himla fin och så har den en reflex i en av ränderna. Det är någon bra vindfleece eller va det heter i så den kommer nog va riktigt varm och go när det är massa minus i vinter.
Mössan passar perfekt nu och i den står det till ca 9 månader så då kommer han ju behöva en till innan vintern är slut så då är jag nog sugen på en röd, fast jag gillar blå, fast en röd är ju fin, hihi ja vi får väl se 🙂

20131022-221245.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Josefine: ja vist är de så fina mössorna?! 🙂
   Du jag vet faktiskt inte för de hade dem inte framme i butik utan jag fick fråga och då gick hon bak till lagret och hämtade så jag har ingen aning om de fanns i fler färger tyvärr men in och kika och glöm inte att fråga ifall dem inte har dem framme 🙂
   Kramar

stats