Idas Mirakel

Ett steg fram

Lite positiva nyheter, nu slipper vi ha herr Collin uppkopplad på övervaket så nu får vi ha telefonen igång på rummet. Så nu kommer vi kunna svara lite mer i telefonen och ha någon form av kontakt med världen utanför, är ju tydligen påsk vilket man om man är från jönköping som har en av (eller till och med) den största bilmässan på elmia ofta märker av rätt då rejält då det är fullt av fina bilar över heeela stan med en massa fulla människor. Men nu när man är här inne så märker man knappt av dag och natt så isolerad är man.
Amningen nyss gick jätte bra så man blir glad! De har även dragit ne lite på morfin och Alvedon så han är lite mer vaken vilket är så skönt!
Nu är det en annan som är trött i stället.. 😉

20130330-175003.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. m

  Den första tiden var väldigt jobbigt både för mig och för min prins, jag trodde att det var ett stort hål där nere och jag aldrig mer skulle bli bra, Jag undrade hur folk kunde skaffa flera barn, Jag vågade inte ens känna mig själv där nere, Jag kunde hålla mig i flera timma så jag skulle slippa att kissa.vågade helt enkelt inte att gå på toa. men jag hade så mycket fel. inom en månad så blev jag bra och efter 2 månader var 100 % frisk ett tips är att inte lyfta på tunga saker. och börja inte att motionera ( springa och gå på gym) eftersom det blir tryck mot underlivet vilket inte är bra. Man kommer att bli precis som förr,
  Tiden går fort snart så kommer du se att allt har blivit bra igen 🙂
  Massor med styrke kramar 🙂

  1. idasmirakel

   M:
   Tack snälla du! Ja man tror ju typ det är helt förstört där nere men va skönt att det gick så snabbt!
   Tack så hemskt mycket att du delade med dig!
   Stor kram! 🙂

 2. Alisa ♥ Amor Vincit Omnia

  Lilla livet! Precis läst ikapp lite! Tufft att ni oxå fick en tuff start men skönt att allt är på väg upp i alla fall! Hoppas lillens arm repar sig snart & ni får komma hem & njuta av er prins. Och vilket fint namn han fick 🙂 Kramar!

  1. idasmirakel

   Alisa: tack söta du! Ja det var ju inte så här man hade tänkt börja sin bebisbubbla inne på neo direkt men man får tänka att det kunde ha varit värre..
   Tack snälla, 🙂
   Kramar

 3. Mandy - Mamma och änglamamma

  Åh, stort grattis till er kille gumman! Har inte kunnat grattat från mobilen i utlandet, men har läst om er. Vilken tuff start, men skönt att det blir bättre! Fina lilla Collin.. fint namn.. tänk att han kom till slut hihi =)

  1. idasmirakel

   Mandy: tack snälla! Va skönt för er att komma iväg lite!
   Hihi ja shit va tveksam jag var där ett tag att han skulle stanna till sin student.. 😉
   Kram! 🙂

 4. Ellen

  Gud så härligt att läsa Ida att det går framåt! Han är verkligen super söt. 🙂 Längtar snart ihjäl mig efter våran lilla plutt. Kram!

 5. Sofia

  Åh stort grattis till eran söta son 🙂 Jag hoppas både han o ni blir bättre snart så ni får åka hem och njuta av tiden hemma istället, det är mycket bättre kan jag lova det är en befrielse att få komma hem 🙂

 6. m

  Jag fick pumpa ut bröst mjölk.Nu 5 månader senare är han absolut inte slö. Han är jätte pigg sover vaknar, skrattar, ler, vänder sig om jaa helt frisk och normal 🙂 Amningen funkade jätte bra den börja komma igång efter ca 10 dagar 🙂 Ibland skulle jag önska att han kunde bli lite slö så mamma kan vila lite 😛
  så var inte rädd everything will be fine <3
  Massor med styrkekramar <3

 7. m

  Den första maten var baby semp för honom. Efter att jag var klar så ville jag amma, Men han var för slö, han tog aldrig min mat, han bara sov sov sov och sov han var jätte slö det tog mig flera timmar at väcka honom, Och hela tiden hämta dem babysemp på kopp till honom som han knappt drack, varje dag vägde dem honom och han hade gått ner hela tiden. Han fick gulsot och blev ännu mer slö. Det enda han gjorde var att sova. Jag blev så ledsen och undra varför just mitt barn ( inte för att jag hoppas att det händer något annat barn) men just då var jag så nere, det var hemskt att se sitt barn så.

 8. m

  Och ut kom något blått som var tagen och hade navel strängen runt halsen. Dem rusa ut med honom och han fick lite luft, och ännu en så vet jag inte vad dem gjorde med honom när dem rusa ut med han. Jag log där helt ensam och hade panik, Jag var helt inställd på att han var död. Eftersom jag fick inte höra det första skriket 🙁 Efter en halvtimma fick jag se honom för första gången.Läkaren såg att jag hade sprickor både där bak och fram så jag fick sys på operation. Så jag han inte amma.

 9. m

  Jag ska berätta lite om min förlossning så att du blir lite mer lugnare:)
  När jag var öppen 10 cm så ville inte min lille prins komma ut. Huvudet var snett och hjärtat slog 5 på kurvan istället för 131 bm fick panik och rusade ut och hämtade in en specialist. Specialisten konstatera att barnet måste ut. Dem fick sätta dit en sugklocka och drog ut honom.

 10. m

  jag har försökt kommentera flera ggr utan något resultat :S har försökt skriva min förlossning historia som var dramatisk så att du skulle känna dig lugnare men det kommer inte fram :S

 11. m

  Jag ska berätta lite om min förlossning så att du blir lite mer lugnare:)
  När jag var öppen 10 cm så ville inte min lille prins komma ut. Huvudet var snett och hjärtat slog 5 på kurvan istället för 131 bm fick panik och rusade ut och hämtade in en specialist. Specialisten konstatera att barnet måste ut. Dem fick sätta dit en sugklocka och drog ut honom. Och ut kom något blått som var tagen och hade navel strängen runt halsen. Dem rusa ut med honom och han fick lite luft, och ännu en så vet jag inte vad dem gjorde med honom när dem rusa ut med han. Jag log där helt ensam och hade panik, Jag var helt inställd på att han var död. Eftersom jag fick inte höra det första skriket 🙁 Efter en halvtimma fick jag se honom för första gången.Läkaren såg att jag hade sprickor både där bak och fram så jag fick sys på operation. Så jag han inte amma. Den första maten var baby semp för honom. Efter att jag var klar så ville jag amma, Men han var för slö, han tog aldrig min mat, han bara sov sov sov och sov han var jätte slö det tog mig flera timmar at väcka honom, Och hela tiden hämta dem babysemp på kopp till honom som han knappt drack, varje dag vägde dem honom och han hade gått ner hela tiden. Han fick gulsot och blev ännu mer slö. Det enda han gjorde var att sova. Jag blev så ledsen och undra varför just mitt barn ( inte för att jag hoppas att det händer något annat barn) men just då var jag så nere, det var hemskt att se sitt barn så. Jag fick pumpa ut bröst mjölk.Nu 5 månader senare är han absolut inte slö. Han är jätte pigg sover vaknar, skrattar, ler, vänder sig om jaa helt frisk och normal 🙂 Amningen funkade jätte bra den börja komma igång efter ca 10 dagar 🙂 Ibland skulle jag önska att han kunde bli lite slö så mamma kan vila lite 😛
  så var inte rädd everything will be fine <3
  Massor med styrkekramar <3

  1. idasmirakel

   M.:
   Hihi va många berättelse.. 😉 jag måste godkänna dem ibland och ibland inte så då syns de inte för ens jag godkänt dem..
   Tack snälla för din berättelse! Låter nästan exakt som min med klockaoch att de sprang iväg med honom och jag fick sy som du både i a och b.
   Slå är han också av lie högt bilirubin och morfinet och alvedonen han får nu så det är inte lätt alla gånger att få honom till att va vaken under amningen men vi är små fram steg..
   Tack så hemskt mycketöver din berättelse! Sånt att ni mår fint idag! Måste fråga hur du känne redig ”där nere” om det är som vanligt igen? Självklart behöver du ine svara..
   Massa kramar!

 12. Emilie

  Han är så vacker, er son. Påsken är inte direkt något att fira, ni har fått det bästa man någonsin kan få, ni har skapat ett mirakel.
  Glad att han är på bättringsvägen, har varit lite orolig. Hoppas ni får åka hem snart, så allt kan börja på riktigt.

stats