Idas Mirakel

Familjen annorlunda

Har kikat på första avsnittet av familjen annorlunda nu.
Jag gillar verkligen programmet och de flesta familjer som medverkat verkar ändå ha koll på sina barn.
Men jag undrar varför man skaffar så fruktansvärt många barn?
Va kan anledningen vara? Visst de älskar barn men hinner de verkligen ge alla sina 12 barn den kärleken och uppmärksamheten de behöver?
Va tycker ni? Tror ni de har lika mycket tid för alla sina barn som om de bara haft 2-3?
Hade ni kunnat skaffa så många barn?

Jag vill ha tre barn men är väl medveten om att det snabbt kan ändras om något oväntat händer men eftersom jag ska snittas så rekommenderar de ändå bara tre graviditeter och det räcker gott och väl!
Jag tror givetvis de älskar alla sina barn lika mycket men tiden kan omöjligt räcka till alla barn.

20140127-211156.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. wilmasmamma

  Jag undrar liksom.. hur har dom tid? Och råd? Nje inget för mig.. vill ha 3 barn 🙂 Sen får man väl se

  1. idasmirakel

   Wilmasmamma: ja precis det kan ju omöjligt finnas den tiden till så många barn! Kära nån av de måste ha fullt upp 🙂

 2. Linn - Theodors mamma

  En risk med så många barn, tänker jag, är att de äldre barnen får ta mycket ansvar för de yngre. Ibland kanske de tycker det är skoj, men de har ju rätt till att ha sina liv. Barnen har ju inte valt att skaffa massa barn, utan föräldrarna. Och ändå så får barnen säkert ibland ta ansvar för sina småsyskon fast de hellre hade gjort något annat.,. Men det hänger ju på föräldrarna, kan ju funka bra också säkert! Jaja, spekulationer från min sida hehe!
  Jag satsar nog på 3-4 barn, men den som lever får se? Tänk att gå igenom ca 10 graviditeter? Fyyy haha 😉

  1. idasmirakel

   Linn: ja precis vi är också många barn med 22 års skillnad på första och sista ( vi har inte samma mamma och pappa) men vi har aldrig behövt passa våra syskon även om jag gärna hade passat dem så har det bara inte blivit av. 🙂

 3. Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

  Jag personligen klarar inte av fler än mina fyra. Familjen Norrström till exempel, barnen har INGA aktiviteter, ingen av dem, tydligen deras eget val men är det verkligen så eller sätter ekonomin/tiden stopp för att barnen ska få göra saker utanför hemmet. Jag kan inte ge barnen tid och ekonomisk trygghet om vi skaffar fler och då är jag hemma på heltid med mina. Vet inte hur det skulle gå om även jag jobbade heltid 😮

  Btw, jag är snittad 4 gånger och jag kunde gott skaffa ett barn till sa kirurgen. Men det vill jag inte.

stats