Idas Mirakel

Färgbomb!

Ojoj, somnade o soffan efter stan och shit va skönt det var. Tur att jag vaknade nu vid sju, man blir ju som tokig om man somnar på soffan och inte vaknar förens nio nån gång då har ju hela kvällen redan gått.
Ikväll så blir det inte många knop, det blir på med mysbrallorna, slänga in en pizza i ugnen, gotta sig i soffan med mannen, hunden, chips och den film som visas på burken som är bäst.
Låter enligt mig som en toppen fredag!
Denna dagen började tyvärr inge bra, av någon lustig anledning kan jag inte hålla i saker utan avtappa dem, super bra egenskap att ha när man väntar liten ömtålig bebis.. 😉
Aja tappade iaf mitt puder, jaha fram med dammsugaren och när jag dammsugit klart tappade jag mitt dust it och ja då tog den burken slut. Toppen Ida, verkligen bra jobbat!
Hopp fram med dammsugaren igen och stressa klart det sista för att sedan gå ut och upptäcka att bilen inte startar. Jaha och jag som skulle köra till Eksjö idag fick ringa och be lina köra.
Hoppas den bara var lite trött för jag har verkligen ingen lust att lägga en massa pengar på att laga en bil nu.
En sån här dag hade man kunnat behöva en massa härliga färger att muntra upp en med, blev dock annan shopping.. 🙂

20130125-194140.jpg

20130125-194147.jpg

Men visst blir man sugen på sommar, hade viljat ha allt detta så man har lite fina färger att byta med i sommar. Favoriterna är nog leopard skorna! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats