Idas Mirakel

Fin besök

Go kväll i stugorna!
Idag har vi haft besök av tre härliga tjejer vid namn Elin, Linn och Petra med bebis magen. 🙂
Jag bjöd på spagetti och köttfärssås, smidigt! Och till fikat blev det den vitachoklad kladdkakan jag bakade igår och dajmglass, behöver jag säga hur gött det var? 😉
Tjejerna stannade länge och Collin tyckte det var super trevligt med besök så han vägrade sova så när de gått var han övertrött kan jag säga.
När Alex kom hem så packade vi in oss i bilen för att åka till ett apotek så vi kunde skaffa oss en näsfrida som efter går natten lär behövas i natt om vi ska få en blund.
Hjärtat somnade inte i bilen fast han var dö trött så vi fick gå in allihop och handla, på vägen hem protesterade han högt igen mot att somna men efter ett antal barnvisor som vi sjöng med till på cd spelaren så somnade han äntligen!
Nu ikväll var det inte heller lätt att få honom att somna, när jag försökte mata så blev han bara ännu ledsnare, tillsist somnade han halv sittande i min famn efter att ha vaggat honom fram och tillbaka en bra stund. Hjärtat då 🙁
Vi har en annan nässug som vi tyckt inte funkat och när vi testade näsfridan kom det inte ut jätte mycket men det kom lite så jag får testa den närmare i morgon eller i natt om korven vaknar och inte kan somna om.
Fyllde även på med lite mer koksalt, man kan väl inte ha för mycket.
Vi har tagit tempen och den visar ingen feber så får hoppas han blir bättre snart. 🙂

20131028-213843.jpg
Fina tjejer 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Daniella

    Köp physiomer på Apoteket. Är som en spray som man sköljer näsan med. Du sprutar in det och så rinner snoret ut. Körde det på Vilmer när han var snorig och inte kunde andas och det funkade kanon. Bättre än snorsug och koksalt. Sen så kom jag försig på att när jag körde koksaltet så sprutade jag upp det och väntade ett tag och använde sen snorsugen men det är kanske så man ska göra.:) för det funkade när det var mindre snor.
    Kram

stats