Idas Mirakel

För dig skulle jag göra det tusen gånger om…

Efter en del dramatik, bruten arm på lillen och op för mig så myser vi nu med födelsedags fika och en underbar sovande prins i min famn. Vi mår efter omständigheterna väldigt bra…
4250g 53cm och gjorde sin entré kl 13:07..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hannarunesdotter

  Stooort grattis igen!! Stackars liten, fastnade han eller? Thexas bröt nyckelbenet när han föddes, tur att de är så mjuka i skelettet när de föds, det läker fort. Kramar!!

 2. sofieeklund

  Nämen guuuud, va har hänt ? Fy, nu blev jag då inge lugnare inför vad som komma skall !!
  Skönt att ni mår bra NU iaf, lillprinsen och du !!
  Hoppas att du snart är på benen & får åka hem !
  Stort grattis & massa KRAMAR !!

 3. Tove

  Vilken fin liten kille! Låter som att ni har haft en tuff förlossning, hoppas ni alla mår toppen nu 🙂 många grattiskramar! Visst är det underbart!

 4. Emilie

  Grattis, äntligen är han kommen. Det låter som en dramatisk förlossning men hoppas att allt är bra efter omständigheterna. Grattis återigen. 🙂

 5. Sandy

  Ett stoooooort grattis!! Nu längtar jag ännu mer efter min skatt, har 50 dagar kvar och har svårt att föreställa mig nu det skulle vara om jag gick över tiden. Men ska mentalt försöka stärka mig så man orkar.
  Du är så stark & din blogg är helt underbar! All lycka till er tre 🙂

 6. Sandra

  Stort grattis till er prins! Jag har följt din blogg nästan hela din graviditet, då jag är beräknad den 6 april, alltså bara några veckor efter dig. Härligt att läsa att han äntligen är hos er!

 7. Johanna

  Massa grattis till er fina kille. Har inte läst din blogg så länge och har inte kommenterat innan. Så tyckte det passade bra nu när er lilleman kommit : )

 8. Giovanna

  Jag dööööör vad söt!!!!! Grattis en miljard gånger och hoppas ni alla mår bra! Stor kram!!!

 9. Hannah - Mamma till Maxemilian

  Åh, plutten! Grattis, visst är det en helt otrolig känsla som inte går att förklara!? Jag sov inget på första natten utan låg bara och kolla på min lilla plutt!

  Skönt att allt gick bra i slutändan och jag väntar på en förlossningsberättelse sedan. Jätte glad för er skull, njut nu som bara den!

  Massa kramar till er ♡

 10. Sandra

  Men va sööt han är!! Låter som en riktigt jobbig förlossning, men skönt att ni trots omständigheterna mår bra! Många grattis kramar!

 11. Amanda

  Stooor kille! SUPERFIN! Åh är så glad för dig, inte kommenterar förut – fy!! Har kollar in här varenda dag, det första jag gör, i flera veckor nu och de senaste dagarna säkert sju ggr/dag! STOOOORT grattis, hoppas att ni mår bra!

 12. Madelene

  Ååh vilken fin liten kille! Har läst din blogg bra många månader och det har varit jätte kul att få följa er resa! Nu börjar en ny resa och jag vill önska er all lycka! 🙂
  Stort grattis!!
  Hälsningar från en läsare i Stockholm 🙂

 13. Sandra

  Grattis Ida och Alex! Låter som att det var en jobbig förlossning. Skönt att ni känner att ni mår bra trots lite dramatik. Många kramar från oss och en extra till lillkillen från Viggo.

 14. sofia

  Nej men oj! Lille plutten då! Skönt att ni mår bra nu i alla fall! Stooort mega grattis till lillprinsen! Han är superfin! Grymt bra jobbat!! 🙂

 15. Emelie Graff

  Jaaaaaaa!! Äntligen! grattis kära du, ska bli så roligt att följa er i bloggen framöver! 🙂 Grattiskramar

 16. Malin

  Stort grattis. Äntligen. Skönt att han kommit nu. Låter dramatiskt ja.. OP dit kom jag med. Men bruten arm låter inte bra alls. Kramkram

stats