Idas Mirakel

Första dagen i skolan

Japp idag har jag gått min första dag på min 3 åriga utbildning. Fasen så länge det låter, 3 år! Men tänk va fort det går!
Collin har ju redan varit i våra liv i mer än 2 år och de har gått ruskigt fort så dessa 3 år kommer bara flyga förbi sedan står jag där med min drömutbildning, världens bästa sambo, en 4 åring och ett nybyggt hus.
Ja det är inte dåligt när man är 28 år må jag säga!
Dessutom är Alex färdig pluggad då också så vi kommer ha helt andra förutsättningar när barn nummer 2 kommer.
Åh va jag längtar! Men det får inte gå för fort ändå 😉

Första dagen var det först en timmes info, sedan hämtade jag mitt antagnings bevis. Klockan 11 samlades vi i biblioteket för en rundvandring där med massa mer information (huvudet är redan fullt 😉 ).
När rundvandringen var klar så gick jag in och köpte insparksbrallorna. Haha ja jag tänkte vara med på något i insparksväg men inte allt.
Jag tänkte först gå på overall invigningen men orkade inte stanna så jag åkte hem men i morgon tänkte jag vara med på inspirations dagen i morgon där Sarah Dawn Finer kommer att vara och någon Colin Moon. Spännande!

Åh som jag väntat på denna dag! Det var så många är sedan jag sökte första gången så nu är det verkligen min tur! 😀

IMG_4423.JPG

IMG_4424.JPG

IMG_4425.JPG

IMG_4426.JPG

IMG_4427.JPG
Collin i söndags innan vi åkte på kalas. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Fanny: hej förlåt för sent svar men citron byxorna är från lindex men köptes på rean för några veckor sedan så jag undrar om dem finns kvar tyvärr.
   Kram!,

 1. Sandra Rogers

  Fina Ida, jag har följt dig sedan du var omkring halvvägs i din graviditet. Det känns, löjligt nog, som om jag känner dig lite och jag vill bara säga att jag är så himla glad för er skull! Framförallt för din skull! Heja dig och heja er! Många kramar

  1. idasmirakel

   Sandra: men åh jag blir helt rörd! Du är så himla snäll och söt 🙂
   Tack snälla snälla rara!
   Massa kramar! 🙂

 2. Anna

  Hej!
  Hittade din blogg när jag sökte på donkey och buffalo sufletter, såg att du haft en buffalo på din donkey. Vet du om det går att göra tvärtom? Alltså en donkey på en buffalo? 🙂
  Med vänlig hälsning,
  Anna

  1. idasmirakel

   Anna: det tror jag faktiskt inte. Buffalo har bredare bågar så Buffalo suffletten är lite skor på donkey bågarna så jag tror den är för liten tyvärr!
   Kram !

 3. Felicia

  3 år kommer att gå kanonfort!! Jag har redan hunnit med ett år och det gick bara i ett nafs! Se bara till att ösa på och att verkligen lägga ner tid på plugget så att du faktiskt har lärt dig något när tre år är slut 😉

  1. idasmirakel

   Felicia: åh va roligt! Ja fy det blir väl lätt att man tar sig igenom alla kurser varförsig och tänker att man bara ska ha gjort dem men man måste ju faktiskt kunna det också! 🙂

stats