Idas Mirakel

Från gravidfotograferingen.

Måndag igen, sov inte så mycket i natt så vaknade inte för ens 10:30.
Så skönt att inte behöva bry sig om man vaknar lite senare för att ta igen den sömn man inte får när man har en riktig bråkstake i magen som älskar att hålla sin mamma vaken om nätterna! 😉
Denna vecka ser schemat ut som så att idag ska vi till mamma och hämta de saker jag beställt att hon ska kolla på idag på Ullared, i morgon blir det bara jag och Alex som ska mysa för på onsdag åker han till Åre med sitt jobb och jag flyttar in hos min mor under tiden han är borta. Är rädd att något ska hända när jag är själv hemma och inte har någon som kollar till mig varje dag. Så då ska jag och hunden flytta in hos mamma för att få lite ompyssling och hunden få ordentliga promenader som inte jag kan gå med henne på..
Torsdag inget planerat än så länge men funderar på att be min kompis Alle färga mina fransar och bryn i hennes salong. Fredag ska jag hämta hem min svåger och svägerska på tågstationen som vart och gottat sig på dominikanska republiken. Lördag inget planerat och söndag kommer min älskling hem igen!
Kommer va skit nojig och känna efter som bara den ifall bebis får för sig att kika ut för tidigt och ringa hem Alex från Åre för någon liten sammandragning. Usch va jobbigt! Vill ju verkligen inte ignorera det så om prinsen skulle få för sig att komma ut att Alex missar det då för att jag låtsas som inget, skulle ju aldrig kunna förlåta mig själv för att jag gjort så han missar sitt första barns födelse, samtidigt kommer jag ju inte vilja ringa hem honom för inget.
Usch hoppas han håller sig lugn och där han ska i min mage ett tag till.
Men han får inte va fööör lugn heller då får jag ju panik över att det ska va något fel med honom och om han inte skulle röra på sig i magen på en hel dag så får jag samtidigt inte ignorera det för jag inte vill känna mig nojig och dum.
Ne usch ja hoppas min lilla loppa i magen hjälper till att hålla sin mamma lugn dessa dagar Alex ska va borta! Va jag kommer sakna honom! Blir så blödig när jag inte får träffa honom på länge och kan tycka det är jobbigt när han åker till jobbet?! Haha så löjlig är jag och då har vi vart ihop i 8 år! men är man lika kär nu som för 8år sen så går det väl inte över antar jag.. 😉

20130128-123615.jpg

Du & Jag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Hihi ja det blir nog mysigt.. 🙂
   Ne shit det närmar ju sig med storm steg! Kommer ju bara skita till nu sen är han ute.. 😉 åh va man längtar! 🙂

 1. Natalie - Liten i magen

  Coolt bild!! Förstår din oror blir också orolig så fort M är iväg haha! Men tänk på att bara 6 % föds innan vecka 38(37+0) så förhoppningsvis håller han sig därinne tills han pappa kommer hem 🙂 !!

  1. idasmirakel

   Haha jo visst är det så men man tänker ju bara att det värsta ska hända jämt och inte något positivt. Kommer ju säkert få gå över ändå.. 😉
   Ne usch de vill vi inte! 🙂

 2. hannarunesdotter

  Jag förstår din oro, absolut! 🙂 Men det kommer gå jättebraaa! Det är ju inte sååå vanligt att bebisen kommer för tidigt. Och bebisen känner kanske på sig att pappa inte är hemma och håller sig inne några veckor till. 🙂 Hihi.
  Varför tror du att bebisen kommer 3 veckor för tidigt förresten? Kram!

  1. idasmirakel

   Haha Ne det tror jag inte egentligen men hoppas han vill det så vi får träffa honom snart men vill samtidigt inte han ska komma för tidigt så vi måste stanna kvar inne på sjukhuset haha aja det låter knäppt! Men oj va jag kommer noja mig ändå.. 😉
   Kramar! 🙂

stats