Idas Mirakel

Fredag kväll

Alex han är ute för typ första gången sedan Collin kom till världen. Jag är inte heller någon ”klubbmänniska” och har varit på någon enstaka förfest men krogen är verkligen inget för mig.
Efter att jag kört in Alex och Tony till förfesten så åkte jag, Collin och Cleo till mamma och Henke för Taco, kaffe och glögg. Collin han somnade i bilen på vägen hem och nu sitter jag i soffan och kikar på en film.
IMG_6715

IMG_6717
I november gick vi på inte mindre än 2 dop och 1 namngivning. Vi har fastnat för dessa kaniner att ge bort i dop gåva. De är en gammal jobbarkompis till min mor som gör dem och vi och de som får kaninen blir alltid lika glada. Personliga presenter är verkligen de bästa!
Är ni sugna på att beställa söker ni enkelt på Gohjärtat på Facebook annars kan ni kontakta henne via numret som står på kaninen. 🙂

IMG_6720 Det blev en Dylan, en Agnes och en Tindra kanin denna gång. Collin har även en egen han fick av sin mormor när han föddes, se min header 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats