Idas Mirakel

Fredags fin..

Fredag idag och snart ska vi till BVC med lilleman. Ska bli spännande och se hur mycke han förhoppningsvis gått upp. Han är ju väldigt glad i maten men spyr väääldigt mycke så jag hoppas de bara är överskottet.
Passade på att bada Mr skrutt så han inte luktar allt för mycket kräk när han ska besiktigas 😉

20130412-121046.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofia

  Hoppas allt gick bra! Han ser ju jättefin ut iaf! 🙂
  Har en kompis, vars dotter har spytt nästan jämt och gjorde det sist jag såg henne när hon var 1 år också. Men hon har gått upp bra i vikt hela tiden o har inte lidit något av det. Är bara föräldrarna som fått tvätta lite mer o haft lite mer dregglisar på lager ;).
  Är väl att det inte stänger igen riktigt på vissa barn då det kommer upp igen. Men det gör det ju tids nog :). Är inte så insatt i det där då nin dotter knappt spytt alls :).

  1. idasmirakel

   Sofia: ja shit va det får tvättas här hemma när man inte har jätte mycket kläder i de minsta storlekarna.. Men det är ju inte så jobbigt mer än surt när man valt en fin outfit och vill att han ska va fin eliten stund iaf sen kräks han ner dem.. Haha aja men det tillhör väl bebis tiden.. 😉
   Skönt för dig! Lite avis! 😉
   Kramar!

  1. idasmirakel

   Monica: hihi ja det kan va skönt med rena bebisar till helgen.. Tack så mycket, jo det gick super bra, han hade gått upp 300g på en vecka så det var skönt att få bekräftat.. 🙂
   Hoppas ni får en super bra helg! Kram på dig och lille Affe.. 😉

 2. Hannah - Mamma till Maxemilian

  Han är ju såå söt, haha kommer ihåg att Maxemilian med kissade på allt när man tog av honom blöjan! hahaha blev en del ombyten..

  Du ser ut att må riktigt bra, vad skönt den måste vara att äntligen få ha sin lillplutt hos sig! Ni är så fina allihopa.

  SV: Ja vi börjar få ordning lite smått =) Jätte skönt att bo här, tyst och skönt. Men ni bor med i hus va?

  Massa kramar

  1. idasmirakel

   Hannah: hihi ja är nog nästan smidigare att klä av hela ungen varje gång innan man tar av blöjan så kanske det går ha samma kläder mer än en timme.. 😉 hihi
   Ja så fint kök vill ja me ha! Hur stort är de? Ser så stort och fint ut. Jo vi bor i ett hus, inte så stort men vi har två sovrum och normal stort kök och vardagsrum och en tvättstuga.trädgården däremot är gigantiskt och vi har en underbar altan så det är så skönt på sommaren!
   🙂
   Stor kram på dig! 🙂

  1. idasmirakel

   Therese: tack snälla! Ja an växer och frodas konstaterade vi idag, upp 300g på en vecka så det är så skönt att få det bekräftat.. 🙂 kramar

stats