Idas Mirakel

Fullspäckad ledig måndag

Åh en ledig dag nu inför jul, fasen så bra tänkte jag, nu hinner jag köpa alla julklappar klart.
Denna dag planerades även en sovmorgon, ett frisör besök, lämna barnkläder på försäljning, byte av Alex julklapp och sist men inte minst storhandla.
Haha! Samma visa varje gång.
Fick några klappar klara men givetvis inte alla. Ett frisörbesök hann jag med medans Collin gick på julklappsjakt sovandes i vagnen med mormor.
Kläderna hann jag lämna in men jag hann inte byta Alex julklapp eller storhandla.
Så här blir det när allt ska göras på samma dag. Nu får jag klicka hem de klappar som går klickas och hoppas vi hinner få åtminstone en dag till där hela familjen kan göra de sista ärendena inför jul & nyår.

IMG_5102.JPG

IMG_5101.JPG
Collin han var så glad idag på stan, skrattade, babblade och flirtade högljutt med några kvinnor som satt och fikade bakom oss samtidigt som han hade spagetti i hela munnen. Han åkte till och med vagn i flera timmar glad och snäll.
Jösses detta händer inte!
Missförstå mig rätt Collin är världens gladaste men bestämdaste kille som inte har tid att sitta still i en vagn, han ska gå, han ska köra vagnen, sitta still är bara för bebisar (enligt colle).
Så han fick gå en bra stund ”körandes” på vagnen och han var skit nöjd ända till han kom på att han skulle backa vagnen vart han än skulle.
Ja ni kan ju gissa hur opassande detta var i julstressen med en backande, cirkulerandes unge som prompt skulle köra vagnen. 😉
Jag älskar att han är envis som en åsna och har lite tag i sig men ibland känns hans påhitt lite för opassande för tillfället. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats