Idas Mirakel

Fulltös vecka.

Hallå hoppas ni haft en toppen helg!
Denna vecka började med buller och bong. Kommunens sårvårdssjuksköterska var hos oss och föreläste om trycksår, liggsår och ja sådant smått och gott. Hon hade med mycket mysiga bilder med kroppsdelar med alla möjliga färger från vit, gul, röd, grön till svart.
Endel i klassen bit sig i tungan och gömde huvudet i armarna (inget fel med det) men vi andra lite knäppa tycker det är som porr för blivande sjuksköterskor 😉
Jag kände bara Äntligen lite roliga föreläsningar som inte handlar om vad massa gammal gubbar tänkte och tyckte för en herrans massa år sedan.
I morgon kör jag fullt ös med hemmaplugg som ska va klart till ett seminarie på fredag men även kommande uppgifter ska öppnas upp och påbörjas.
Jag har även ca 2 timmar inspelade föreläsningar om det mesta som jag ska kika på i morgon innan lilleman ska hämtas 😉
image
Collin hade simskola (småbarnssimmet) idag. Han har verkligen kommit igång som bara den från att bara vara i vattnet och vara nöjd med det till att vara med i alla aktiviteter helt utan att någon försöker övertala honom.
Han tycker det är så himla kul och hoppar från kanten, simmar med dynan själv, åker rutschkana, kryper in i rockringen och ja en massa andra spännande lekar som de gör.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats