Idas Mirakel

Go kvällning

Go kvällning i stugorna!
Idol rullar på tvn, bebis är lagd sen 15min tillbaka, sambon fixar disken efter spagettin ”hustrun” lagade när han hade pappa-son stund efter jobbet.
Igår och i måndags kom Alex hem såå sent, i måndags kom han vid sju (eller var det senare?) och igår var han hemma vid nio så det har inte vart mycket pappamys för verken Collin eller mig.
I morgon åker han tidigt och kommer förhoppningsvis hem tidigt också.
Jag och Collin har iaf lufsat runt på stan hela dagen. Vi åkte in för att köpa någon bok om barn men när den kostade 110kr mer än på bokia blev jag sur och sen hade de inte den andra boken jag funderar på så då spelar det kvitta så nu ska de beställas i stället.
Det blev inte mycket shoppat idag, något nagellack och trosor men annars var det dåligt utan jag gick mest runt och var förvirrad tycker jag.
Jag blir lustigt nog alltid lite förvirrad och bortkommen när jag går på stan själv så då får jag inget gjort och går mest bara runt med öppen mun och ser dum ut 😉 haha
Skulle kollat på träningslinnen på stadium eller intersport men det glömde jag ju självklart.
Collin har iaf vart sååå go idag, han har aldrig vart så nöjd när vi vart på stan innan och har lega vaken i vagnen och jollrat, underbara unge!
När vi gått nån timme så fick han åka sele och det är ju det bästa som finns, så han sprattla på i selen och två damer kom fram och gav honom så fina komplimanger. 🙂
På vägen hem somnade han ögonaböj, men vaknade så fort vi kommit hem typiskt för mamman hade behövt vila lite också men men. 😉
För er som undrade så har jag tänkt amma längre än 6 månader men ska introducera mer mat dels för min BVC sköterska säger att det inte längre räcker med bara amning efter 6 månader och dels för att underlätta våra bajsproblem.
Så det ska väl trappas upp sakta men säkert och så kanske det blir amning morgon och kväll det sista och det håller ju gärna jag på med ett tag till så länge det funkar och känns rätt.
Men som sagt jag är grymt tacksam att vi fått det att funka och tror och hoppas det funkar de rekommenderade 6 månaderna ut.
Har tänkt visa mina fina amnings vikar (flikar?) där jag tappat av lite hår men glömmer det hela tiden, upptäckte de för bara 2 eller 3 veckor sedan så nu har jag börjat vara mer noggrann med vitaminerna för gravid och amningspillrena.

20130828-212722.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin - Collins mamma

  De där vitaminerna kanske man skulle satsa på! 🙂 Har också blivit lite kal vid vikarna 😀

  Svar: Mina mornar är inte alltid lika smidiga 😉 Ibland är han väldigt otålig och vill bara vara i famnen. Då är det svårt att fixa frulle 😉 Men barnkanalen brukar lösa det mesta 😀

 2. Daniella

  Hej.
  Jag har oxå tappat håret i vikarna.Speciellt på ena sidan. Det är bara stubb där och det syns när jag har uppsatt hår,vilket jag har hela tiden vilket är sjukt jobbigt. Jag tappar dessutom helt sjuka mängder hår varje dag. Förstår inte hur jag kan ha hår kvar på huvudet. Har du något tips om vad man kan göra åt det? Hjälper verkligen vitaminerna? Jag glömmer dom hela tiden. Ändå skönt att höra att man inte e ensam.
  Kram

  1. idasmirakel

   Daniella: ne ifall de hjälper det vet jag faktiskt inte men att få brist på något när man ammar kan ju säkert va anledningen till håravfall och liknande symptom. Man kan ju massera där håret trillat av för att stimulera säckarna att producera och få igång cirkulationen ordentligt.
   Det skadar ju inte att testa iaf! 🙂
   Kramars

stats