Idas Mirakel

Gooooo morgon!

God morgon!
Idag är vi på stålande humör, Collin vaknade 7:30 och jag kände mig utvilad tillskillnad från igår när jag vaknade och väckte ungen vid 10:00 haha men även om han sov hela natten så sover han lite oroligt och vrider sig fram och tillbaka så jag sover så oroligt och vaknar flera gånger av det i stället.
Solen lyser genom fönstret, nyhets morgon är igång, hjärtat gymmar medans jag äter fibergröt och dricker morgon kaffet underbart!
Ska ge mig ut och gå en promenad lite senare.
Ikea katalogen har äntligen kommit till oss på landet som alltid får den sist, ingen var lika glad som min svärmor haha hon går alltid och väntar ett bra tag innan 🙂

20130822-090952.jpg

För er som tycker det är intressant så funkade inte kalsongerna, 15 min efter han fick dem på sig så sket han genom så det läckte ut på dem och i morse var det som vanligt att byta lakan och slänga pyjamasen i tvätten. 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Denise - mamma till Noah

  Usch vad jobbigt 🙁 Noah har också börjat få lös avföring men han är även dunder snorig och kinkig o det rinner ur munnen konstant så jag tror det är tänderna som är problemet här.

  Kan inte BVC hjälpa er vad ni ska göra? kram!

 2. Sofia

  Haha nu kommer en tredje kommentar ;). Men slog mig att det kan bli så när vissa barn får tänder. Då kan det bli jättemycket och ännu lösare än vanligt! Ingen tand på g? =)

  1. idasmirakel

   Sofia: jag ska till BVC på tisdag så jag ska fråga henne då. Nja jag tycker han dreglar mer och mer och verkar vilja tugga på saker mer men det känns inte som det är nån på gång. Suck!
   Kram på dig!

 3. Tina

  Nej vaaaaa tokigt, stor kram på dig. Caspian började oxå vid 5 månaders tiden att sova oroligt så jag tror att det e vanligt , tydligen så drömmer de mera efter allt intryk de får under dagen.
  Får man frågar om Collin har lös avföring ? Isf kanske det bli bättre när ni börjar med gröt och andra smakprover.
  Kram

  1. idasmirakel

   Tina: ja shit skiten är ju som vatten. Bläk! Ja jag hoppas det, de kanske går att byta ut ett mål mot gröt om dagen så kanske det blir lite bättre. 🙂
   Pussa fina Caspian från mig 🙂

  1. idasmirakel

   Sofia: nu använder vi lite av varje, det spelar ju ingen roll va vi har för blöjor så vi använder olika hela tiden.
   🙁
   Kram

stats