Idas Mirakel

Graviditets vecka 21 (20+0) ❤

God morgon! Ställde mig upp på en gång när klock aset ringde 04:25 för att inte snoza och försova mig för då hade de blivit dumt.. Går in i ny graviditets vecka idag också, vecka 21 (20+0) shit va tiden går! Nu är det lixom ”nedförs” backe kvar nu. På symtom fronten är jag väl lite piggare men ibland känns det som man vart vaken flera dygn. Har även fått ont i ryggen mer och mer. Känner att jag verkligen måste börja tänka mer på vad och hur jag gör saker så jag inte förstör mig för livet.. Sover gör jag fortfarande halvt på magen, känns lite dumt och som om jag mosar honom men de ska man ju inte göra och på nått annat sätt kan jag inte sova. Har även börjat med järn tabletterna nu, de kan ju också göra att man blir lite piggare och de får vi hoppas på, tar dom varannan dag än så länge så vi får väl se om jag måste öka de lite senare.. Har inga sura uppstötningar eller halsbränna men har uppstötningar ibland när man ätit så känns det som maten är på väg upp men det är inte obehagligt så samma sätt som när man kräks på riktigt..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats