Idas Mirakel

Hej mitt vinterland!

Alltså hur kan man inte tycka om snö och vintern? Jag älskar när vårt land bjuder på färgstarka årstider istället för grå geggiga dagar. Jag vill ha grön skön vår, strålande sommar, gul krispig höst och en vinter med massa snö. Tänk va bra vi har det. 🙂
Jag brukar börja längta efter våren runt mars, innan dess känns det helt orimligt vilket som och faktiskt rätt onödigt att längta enligt mig 😉

image
Collin gick på föris idag till 15:00 så jag kunde skriva på mina arbeten som ska in på fredag. Vi har tagit ledigt från förskolan resten av veckan så nu får jag skriva resten av mina arbeten på kvällarna med de är så gott som klara.
När vi kom hem slängde vi på oss ytterkläder och gick ut. Vi skottade snö, åkte snowracer och bara pulsade runt i trädgården. Vi var ute tills det blev mörkt runt 16:45, Cleo som fryser så fick gå in i omgångar för att värma upp sig sen ville hon ut igen 🙂
image

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats