Idas Mirakel

Hela helgen lång

Det är alltid något som ska fixas, byggas, målas eller göras.
Denna helgen har vi hunnit med lite av varje. I fredags byggdes det, igår målade jag Collins säng, Alex och Collin klippte gräs och Alex byggde mer. Idag söndag så har vi hela dagen (eller ja Alex) grävt upp en syrenhäck, tagit sönder hela tre spadar och satt dit häcken hos oss. Så ja nu är början på vår häck satt.
Jag är så glad och nöjd över att den är på plats och kan börja frodas. 🙂
Själva häcken har vi fått av Alex föräldrar. De har massor med syren och på ett ställe fick vi ta hela häcken då de inte ville ha kvar någon syren alls där.
Så den vi satt har stora fina rötter som förhoppningsvis kommer ta sig fint och sedan har vi tänkt gräva upp små skott här och där.
Vi har många släktingar som mer än gärna ville dela med sig av sin häck så vi kan gräva skott på iaf 5 ställen. Så häcken blir nog tjock och fin när vi planterat de små skotten också. 🙂
image
Denna kille har jobbat hela helgen. Att få åka traktor, klippa gräs och gräva hål till häcken är Collins grej. Han är en riktig bonnapojk som älskar att få ”jobba” och smutsa ner sig. Han kommer nog jobba med något ”riktigt manligt” när han blir stor.
image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats