Idas Mirakel

Hemma hos oss

Tog dessa bilder för någon dag sen innan liljorna hann slå ut, de var nämligen tänkta att vara vita (surprise?) men blev så himla vackert exotisk rosa. Får visa bilden jag tog med telefonen (sambon har kapat min system idag så det fick bli en dag med telefonen).
Jag älskar vår tavelvägg även om den är rätt svårt att få rak när man dammat den 😉

20140127-213154.jpg

20140127-213209.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. feiza

    Åh vad fint, längtar tills att vi flyttar så att jag har chansen att inreda på nytt. jag har tappat lusten här hemma eftersom att jag vet att vi inom en snar framtid förhoppningsvis kommer att flytta.

    Jag har en tävling på bloggen där du kan vinna knipkulor, in och TÄVLA! – http://feiza.vimedbarn.se/tavling-2/

stats