Idas Mirakel

Hjärtat

God kväll i stugorna. Barnet är nyss lagd för natten och jag sitter med en kall öl i sällskap av hunden medans mannen min är på bowling/middag-på-piren-kväll med sina barndomskompisar. 🙂
Dagen började vi med en härlig power walk på 7km, Collin somnade för omväxlingsskull inte på en gång utan låg vaken och halv nöjd i ca 4km innan han somnade och det tackade jag iof för när vi kom hem och jag kunde parkera honom med myggnätet på på altanen och vakthunden i linan jämte (nehe du inte hade jag vågat ställa honom där ensam i vagnen fast det bara är postbilen som kör förbi oss mitt ute på landet haha så löjlig är jag) så jag kunde skölja av mig snabbt för shit va svett man blev i denna värmen! Hann även hänga tvätten med dagens nerbajsade lakan. 😉
När Collin vaknat och ätit åkte vi till min mormors stuga och fikade lite, mormor skrattade så åt Collin att hon höll på att trilla av stolen när han stoooor log och flinade åt henne hihi så sött 😀
Kvällen tillbringade vi hos Collins mormor där ”morfar”-Henke grillat ett helt rådjurs lår med hela lårbenet kvar och allt! Såg mindre trevligt ut på grillen nästan som han kört på den stackarn på vägen hem och bara slitit av ena låret och slängt på det på grillen.
Men gott vart det. 😉
Collin har vart såå söt heeeela dagen och bara vart på sitt bästa humör verkligen hela dagen så mitt i maten i kväll blev han lite tjurig så jag avbryter min mat och matar honom.
När han är klar får han en ny blöja och så tar mamma honom så jag kan äta färdigt men oj va arg han blev.
Först var han bara vanligt sur och muttrade lite sedan stegrade det och han började skrika och till sist vrålade han ett panikvrål som jag inte hört sedan innan han fick morfin på NEO.
Självklart slutade jag äta och försökte lugna ner honom, la honom ner då jag fattade att han var trött men han lugnade inte ner sig utan skrek som om det brann i honom.
Satte mig och försökte mata honom då försökte han tutta lite men slutade nästan direkt och fortsatte vråla.
Ne det var någon idé så jag packade ihop och kastade in oss i bilen och vi hann kanske en km innan han somnade.
Fy så hjärtat värker när de skriker och man inget kan göra. 🙁

Fy va ont i hjärtat man får! Jag försökte få honom att somna som jag brukar göra lägga honom ner i famnen med tutten i munnen och snutte-kossan över ena örat men ne det funkade inte alls.
Men nu sover han i sin säng min stackars plutt.

20130823-230206.jpg

20130823-230212.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Sötisen! Det gör då ont när de skriker så att de nästan darrar. Alice brukar få sånna attacker när hon har ont i tandköttet. Då vrålar hon från ingenstans och inget kan trösta henne!

  Det är inte tänder på G?
  Kram

  1. idasmirakel

   Helena: usch ja fy va hemskt det var! Ne jag har funderat på det för han dreglar som en tok men jag kan inte känna några. Jag fick ju tänder vid 3 månader så jag tänkte att de borde dyka upp snart men jag är ju tacksam om de väntar lite till iaf 5 veckor till eftersom jag ammar. 🙂

stats