Idas Mirakel

Hundjävel

Vart ute i lite över en timme och gått med Cleo lös.
Vi gick nere på Alex föräldrars gård för jag inte vågar ha henne lös på vägen eller i skogen men så tänkte jag gå en bit i utkanten av skogen på en liten gammal väg mellan två gärden för där har jag ju uppsikt tänkte jag.. Inte var det någon annan än jag som gått där tidigare så snön var lite mer än halvvägs upp till knät på mig där jag pulsade. Fy fasen så jobbigt! Helt plötsligt får hund aset upp ett spår och börjar springa iväg från mig. Jag försöker öka takten men inte så lätt när man är höggravid och flåset inte är som det brukar och i denna djupa snö..
Upp på ett jävla berg skulle ju hunden oxå själv klart och jag efter fy fan va död jag var när jag kom upp.. Står där ett tag som ett fån och ropar på min hund som inte syns till så långt ögat kan nå. Hopp tänkte jag då var hon borta. Fan!
Efter att ha stått en stund och skrikt för kung och fosterland kommer hon ut ut skogen, tacka gudarna för det!
Var så sugen på att lämna henne där och gå hem men sen när hon kom är det ju så svårt att va arg på de där hundögonen..
Usch ja så nu har jag fått träning som räcker ett par veckor fram över och vilken träningsvärk jag kommer ha i benen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martinique

    Vi har bott i ett lägenhetsområde men valt att ha vår hund lös. Funkade jätte bra tills hon blev runt 1 år då började hon sticka iväg. Vi känner en som uppföder just pitbull och även tränar försvarsmaktens/polis hundar. Han gav oss tipset att slå till med nycklar i baken när det händer. Det räckte med en gång. Sticker hon nu tar vi fram nyckelknippan och rister en gång så kommer hon. Till en början tyckte jag det var hemskt men vi har ju aldrig problem med det längre.

stats