Idas Mirakel

Hur får folk tiden att gå ihop?

Jag är en såndär människa som sitter och kollar på instagram och någon gång i månaden någon enstaka blogg också och funderar på hur folk får ihop sina vakna timmar.
De jobbar, tränar, lämnar barnen sent och hämtar tidigt, inreder, städar, lagar mat, bakar, reser och har det allmänt chill.
Hur går det ihop?
Att gå i skolan på dagarna, plugga på kvällar, hämta Collin tidigt och träna 1-2 gånger i veckan är fullt nog för mig att få tiden att räcka till.
Visst jag förstår om ni kanske får en bild av mig, jag vet inte riktigt hur den ser ut men alla får ju olika bilder av andra personer beroende på vad man lägger märke till.
Man skriver ju det som är kul och intressant i ens liv inte att ”vi idag hade slut på mjölk och toalettpapper så vi fick nödstanna på macken i närmaste byn”.
Det är ju inte intressant så därför väljer man det man vill berätta om och det någon kanske skulle vilja läsa om.
Nu när jag börjat jobba funderar jag kring hur jag ska få ihop min träning med resterande vardag och hur jag ska hinna med familjen som jag tidigare gjort.
Hur får folk ihop sina liv?
Alla är väl inte hemmafruar eller föräldralediga?!
Jag får nog börja med att komma i säng i tid på kvällarna för att orka på eftermiddagarna.
Jag är inte van vid att gå upp 5:30 och jobba, hämta, laga mat och finnas.
Denna sommar kommer jag nog lära mig mycket om sjukvården men även om vad jag själv orkar och hur jag ska göra för att orka med alla måsten i förstahand.
image
Tiden med dig är viktigast, alla mina behov, min träning, min sömn, huset, inredning, städning och ja alla andra måsten får komma i andra hand.
För du är viktigast.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats