Idas Mirakel

Ibland så

20140312-224006.jpg
Plötsligt så händer det.
En sån obeskrivlig lycka slår till och framtiden känns underbart stålande ljus.
De är inte många de dagarna sånt här händer men några gånger i livet dyker de upp och då gäller det att suga in lyckan som uppstått och bevara den under flera år framöver innan nästa liknande händelse uppstår.
Nästa sån här dag kommer bli när nästa barn är planterat i min mage men eftersom det kommer dröja så njuter vi gärnet av Collin och det som hänt idag.
För mig blir de närmsta åren de åren det kommer hända mest i hela mitt liv och jag ser så fram emot varje dag som komma skall även om de ibland kommer vara tuffa och långa för i slutändan kommer allt bli så fruktansvärt bra och livet har börjat ta en skarp vändning mot en bättre framtid.
Den framtid vi båda alltid drömt om.
Alla drömmar håller långsamt på att bli sanna, det går sakta fram men snart är vi där ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra Rogers

  Jag är typ världens mest nyfikna människa! Det är helt underbart Ida att läsa detta glada inlägg! hurra!

 2. alisa

  Hej hej vet att sötnosen har haft en stickad overall marinblå från newbie,undrar i fall du har kvar den och vilken strl.Vill du sälja?

 3. Jessica

  Hej! Blir såå innerligt glad, och fruktansvärt nyfiken haha, av detta inlägg! Stort grattis till det som förgyllt din, och er, tillvaro:-). Även fast jag bara är en vanlig, okänd bloggläsare så finns det inget bättre än när man kan glädjas med andra! Kram

 4. Jennie - mamma till Leonard

  Gud vad underbart de låter 🙂
  Hihi, så jäkla nyfiken blir man men få man gissa så tror jag det är husbygge på gång 😉 i vilket fall, underbart är det att känna den känslan.. Känner den nu också och varje dag vaknar man upp med ett leende och livet kunde inte vart bättre än vad det är just nu 😀 kram

stats