Idas Mirakel

Idol och sondsättning

Efter en heldag i skolan är det så skönt att bara få köra hem, Alex hämtade Collin (han lämnade även collin på morgonen), handlade, hämtade hunden och drog igång matlagningen så när jag kom hem kunde jag bara hjälpa till med maten sedan sätta mig ner i soffan med mysungen.
Dessutom tog Alex läggningen så jag kunde ta en långdusch innan idol.
Jösses va skönt att slippa stressen ibland. Annars börjar jag alltid senare och hämtar väldigt sällan så sent som efter 16 så det är alltid jag som lämnar/hämtar Collin.

image

Älskar verkligen vårt nya bord. Alex han har byggt det själv! Jösses va nöjd jag är 🙂
Nu ska man bara välja nya stolar som passar in. 🙂

Idag hade vi en till vårddag med tema Nutrition. Vi fick ett fall med anamnes på en äldre dam som låg i risk till undernäring och då skulle vi bolla 1000 idéer om vad som kunde tänkas va de bakomliggande problemen men väldigt lite information.
Sedan skulle vi mata varandra, ge intramuskulära/subcutana injektioner och sätta sonder (inte på varandra 😉 ).
Riktigt kul och dagen gick extremt fort.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anne

  Ja, vi sparade sådana som satt bredvid varandra på golvet så att de skulle passa ihop. Nu har de varit i förvar i 2 år så hoppas att de ännu ser bra ut då vi tar fram dom. Vi funderade att sätta en glasskiva på för att underslätta underhållet men får se om det ser bra ut 🙂

 2. Anne

  Snyggt bord! Vi har tänkt använda gamla golvplankor som kom då vi rev ett gammalt hus som stod där vi byggde och göra något liknande så nu fick vi se ett alternativ =) och samma lampor har vi ovanför också så vi verkar ha samma smak =)

  1. idasmirakel

   Anne: åh älskar såna ”golvplanksbord”. Vi hade oxå fått tag i riktigt breda, mörka och vackra plankor som vi haft i garaget i över ett år men när vi väl gjort underredet och lagt på plankorna såg vi alla små fel. De gick inte riktigt in i varandra, små maskhål och små flisor borta här och där. Så himla tråkigt. Det hade ju blivit super svårt att hålla rent. 🙁
   Håller tummarna för att era är mycket bättre än våra. 🙂

stats