Idas Mirakel

Inredningssug och bebisfix…

 

God morgon, idag har vi lite bebisfix på agendan.
Det blir att åka till mitt ena jobb och lämna blanketter som skas fyllas i för jag ska kunna söka havandeskap.
Sedan blir det in till länssjukhuset Ryhov för förlossningsföreläsning i aulan.
Min barnmorska tipsade oss om att vara där i tid för de brukar ha en föreläsning i månaden men detta är den sista innan mars så alla som skulle gått i januari och februari måste gå nu, alltså tre gånger så många som i vanliga fall brukar gå..
Bästa att vara i tid men vi får väl se hur det går med de 😉
Satt och kikade runt lite på olika inredningsbloggar och sidor igår kväll när jag inte kunde somna så jag är sååå sugen på att fixa om lite här hemma men tyvärr finns det inte rum i budgeten att börja inreda när det är jul, nyår och bebis på gång så jag får nog ta och vänta lite.
Skulle vilja ha nya kuddar och filtar till soffan och en ny vardagsrumsmatta får det nog också bli.
Gillar våran matta men den är nog lite mörkare än va jag vill ha så vi får väl se om den får flytta till våren.

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats