Idas Mirakel

Inskrivning

Kom precis in på rummet vi just fått inne på NEO. Vi har nu mer egen dusch toa och tv. Vi får även ha med oss våran plutt in på rummet om han har en bärbar övervaknings apparat med sig så tyvärr får vi inte använda telefonen för det då kan störa signalen ut till deras datorer.
Collin är trött av alla mediciner men vi kämpar på med amningen så gott det går men ikväll fick vi lägga en sond då det tar en timme för oss att tvinga i honom maten i sovande tillstånd och han sätter då hälften i halsen och häften kommer upp för han sover. Hoppas han piggar på sig snart så inte amningen tar skada för efter en sån här start tycker jag att iaf det skulle få funka utan krångel det också.
Tyvärr vet vi inte om vi blir kvar över helgen eller om de vill och tycker han behöver smärtlindring tills armen är någorlunda läkt, vi vill ju självklart att han ska slippa att ha ont så är det det bästa för honom så är det så.
Och dessutom får vi ju sova ihop med honom nu iaf, det fick vi ju inte igår då jag fortfarande var inskriven på förlossningen.
Så är läget just nu hoppas ni har det bra och åter igen tack för alla dina ord!
Jag läser allt men hinner inre svara då tiden med min son är mer viktig..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Försök att inte lägga för mycket vikt vid amningen eller känna dig stressad över det. Funkar det så är det ju jättebra eftersom det är gratis. Funkar det inte så finns det massor med bra alternativ! Min tös delammade bara i 1½ månad tills jag gav upp och bara gav ersättning och hon har inte tagit någon skada av det. Har endast haft feber ett fåtal ggr och förkyld med snuva två och hon är 16 månader =). Så oroa dig inte över det! Det finns mycket som är viktigare! =)

 2. Jojjen

  Amningen är viktig. Men inte lika viktig som erat välmående. Min tjej kunde ej suga i början och jag mådde jätte dåligt psykiskt. Amningen tog stryk av det men det som va jobbigast va hur alla hela tiden påpekade hur viktig amningen är. Jag vill att du hela tiden ska ha i bakhuvudet att man är en lika bra mamma oavsett om aningen fungerar eller ej. Om det inte funkar så är det så och om det funkar så är ju det bra. Men du är precis lika bra oavsett

 3. m

  Jag ska berätta lite om min förlossning så att du blir lite mer lugnare:)
  När jag var öppen 10 cm så ville inte min lille prins komma ut. Huvudet var snett och hjärtat slog 5 på kurvan istället för 131 bm fick panik och rusade ut och hämtade in en specialist. Specialisten konstatera att barnet måste ut. Dem fick sätta dit en sugklocka och drog ut honom. Och ut kom något blått som var tagen och hade navel strängen runt halsen. Dem rusa ut med honom och han fick lite luft, och ännu en så vet jag inte vad dem gjorde med honom när dem rusa ut med han. Jag log där helt ensam och hade panik, Jag var helt inställd på att han var död. Eftersom jag fick inte höra det första skriket 🙁 Efter en halvtimma fick jag se honom för första gången.Läkaren såg att jag hade sprickor både där bak och fram så jag fick sys på operation. Så jag han inte amma. Den första maten var baby semp för honom. Efter att jag var klar så ville jag amma, Men han var för slö, han tog aldrig min mat, han bara sov sov sov och sov han var jätte slö det tog mig flera timmar at väcka honom, Och hela tiden hämta dem babysemp på kopp till honom som han knappt drack, varje dag vägde dem honom och han hade gått ner hela tiden. Han fick gulsot och blev ännu mer slö. Det enda han gjorde var att sova. Jag blev så ledsen och undra varför just mitt barn ( inte för att jag hoppas att det händer något annat barn) men just då var jag så nere, det var hemskt att se sitt barn så. Jag fick pumpa ut bröst mjölk.Nu 5 månader senare är han absolut inte slö. Han är jätte pigg sover vaknar, skrattar, ler, vänder sig om jaa helt frisk och normal 🙂 Amningen funkade jätte bra den börja komma igång efter ca 10 dagar 🙂 Ibland skulle jag önska att han kunde bli lite slö så mamma kan vila lite 😛
  så var inte rädd everything will be fine <3
  Massor med styrkekramar <3

 4. m

  Jag kommentera nyss med kommentaren försvan
  aja får ta det igen,
  Jag ska berätta lite om min förlossning så att du blir lite mer lugnare:)
  När jag var öppen 10 cm så ville inte min lille prins komma ut. Huvudet var snett och hjärtat slog 5 på kurvan istället för 131 bm fick panik och rusade ut och hämtade in en specialist. Specialisten konstatera att barnet måste ut. Dem fick sätta dit en sugklocka och drog ut honom. Och ut kom något blått som var tagen och hade navel strängen runt halsen. Dem rusa ut med honom och han fick lite luft, och ännu en så vet jag inte vad dem gjorde med honom när dem rusa ut med han. Jag log där helt ensam och hade panik, Jag var helt inställd på att han var död. Eftersom jag fick inte höra det första skriket 🙁 Efter en halvtimma fick jag se honom för första gången.Läkaren såg att jag hade sprickor både där bak och fram så jag fick sys på operation. Så jag han inte amma. Den första maten var baby semp för honom. Efter att jag var klar så ville jag amma, Men han var för slö, han tog aldrig min mat, han bara sov sov sov och sov han var jätte slö det tog mig flera timmar att väcka honom, Och hela tiden hämta dem babysemp på kopp till honom som han knappt drack, varje dag vägde dem honom och han hade gått ner hela tiden. Han fick gulsot och blev ännu mer slö. Det enda han gjorde var att sova. Jag blev så ledsen och undra varför just mitt barn ( inte för att jag hoppas att det händer något annat barn) men just då var jag så nere, det var hemskt att se sitt barn så. Jag fick pumpa ut bröst mjölk.
  Nu 5 månader senare är han absolut inte slö. Han är jätte pigg sover vaknar, skrattar, ler, vänder sig om jaa helt frisk och normal 🙂 Amningen funkade jätte bra den börja komma igång efter ca 10 dagar 🙂 Ibland skulle jag önska att han kunde bli lite slö så mamma kan vila lite 😛
  så var inte rädd everything will be fine <3
  Massor med styrkekramar <3

 5. m

  Jag ska berätta lite hur det var på min förlossning så att du kommer känna dig lite mer lugnare 🙂 <3
  När jag var öppen 10 cm kom inte min lilla prins ut, han satt fast och huvudet var snett, hjärtslagen sjönk från 131 till 5 :O bm fick panik och hämta in en specialist som konstatera att barnet måste ut så fort som möjligt. dem fick dra ut honom med en sugklocka och ut kom något blått som hade navel strängen runt halsen, dem rusa ut med honom jag hörde knappt något skrik 🙁 efter en halvtimma fick jag se honom. han hade fått lite luft och jag vet fortfarande inte vad dem gjorde med honom när dem tog han 🙁 Efter det konstatera läkaren att jag hade fått massa sprickor både där fram och bak, vilket ledde till att jag fick sys på operation. Den första maten för honom var baby semp 🙁 jag fick aldrig amma innan dess. efteråt när allt var klart så var min lille prins vääääääääääldigt slö, Att väcka honom för mat var verkligen det svåraste som fanns, Han ville inte ha min mjölk, han fick baby semp på kopp och han vägra dricka det, så jag hade det jätte svårt. han fick gul sot så då blev han ännu mer slö. Jag blev jätte ledsen, och tänkte varför just mitt barn. (inte för att jag hoppas att det kommer hända någons annat barn) Men nu 5 månader senare så ser jag min lille prins skratta, le och vänder sig och han är definitivt inte slö ( önskar han kunde vara det ibland :P)
  Så tro mig allt kommer bli bra <3
  Massor med styrke kramar <3

 6. Hannah - Mamma till Maxemilian

  Åh, han är ju så otroligt söt! Skönt att ni mår bra och att det är på bättringsvägen, mina tankar är med er och hoppas att ni får komma hem med plutten snart!

  Massa kramar från mig och Maxemilian ♡

stats