Idas Mirakel

Instagram

20130926-214205.jpg

Tänkte berätta för er som vill följa mig på instagram som jag nekat eller ni som inte kan följa mig så är det som så att jag för ett tag sedan blev bestulen på bilder på mig som gravid och bilder på Collin. Det var två instagram användare som var ett par som bägge två tagit bilder på Collin och skriver att det är deras son och bilder på mig som gravid med suddat ansikte.
Jag fick hjälp att anmäla personerna av flera av er (tack!) så de tog bort bilderna.
Så jag låste min instagram och tog bort ca 150 följare som jag då blockade utan att fatta att ni inte kunde söka igen som blockad.
Hade ju tänkt att ni kunde söka igen så kunde jag då gå igenom alla och se så ni var ”riktiga” människor med egna bilder. Det är därför jag nekar er utan bilder och det är därför endel inte kan skicka en vänansökan.
Så vill ni följa oss på instagram och inte kan skicka en ansökan så är ni blockade så skriv här så kan jag söka på er och blocka upp er.
Kram på er! ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Jag har bara följt dig på din blogg innan men skulle mer än gärna följa dig och din underbara familj på Instagram!
  lovely_miss_me på Instagram!

  Tack för en underbar blogg med massa fina bilder, härliga texter och underbar inspiration!!
  Kram

 2. Sofia

  Hej, men herre gud, fy vad läskigt att någon snott dina bilder. Man undrar ju vad det finns för folk där ute… Måste passa på att tacka för en bra blogg, har följt dig sen ett tag innan din Collin kom till världen, har själv en kika gammal dotter så det är kul att läsa om er 🙂 Skulle gärna följa dig på instagram, jag heter sl_lang.

 3. Sofia

  Hej. Men gud vad läskigt att bli bestulen på bilder, låter ju helt vansinnigt. Jag skulle gärna följa sig på instagram. Jag har följt dig hör på din blogg nu drygt ett halvår då jag har en dotter i smma ålder. Jag heter sl_lang på instagram. Kolla gärna in min blogg så du kan se vem jag är.

 4. Johanna Fernandez

  Hej!
  Jag har läst din blogg ett bra tag nu! Ni verkar vara en underbar familj med mycket kärlek! Jag vill gärna följa er på instagram också! På insta heter jag jojofernandez och är privat! Tack för en fantastisk blogg!

 5. Johanna Fernandez

  Hej!
  Jag har läst din blogg ett bra tag nu! Ni verkar vara en fantastisk familj med så mycket kärlek och jag skulle gärna vilja följa er på instagram också! Tack för en underbar blogg! På insta heter jag jojofernandez och är privat!

 6. Heidi

  Hej!
  Jag har läst din blogg sedan i våras och tycker att det är roligt att följa er. Har även fått inspiration till lite syprojekt bl a till ett babynest. Vore kul att följa din instagram med. Jag hittar dock inte dig. Jag heter Heddan0 och är privat, men godkänner gärna dig!

  Hälsningar Heidi

 7. Heidi

  Hej!
  Jag började följa din blogg i våras och tycker det är roligt att läsa om er. Har även hittat inpiration till syprojekt här, bl a till babynestet. Vore kul att följa din instagram med, men jag kan inte hitta dig. Jag heter Heddan0 och är privat, men accepterar gärna dig!!
  Hälsningar Heidi

 8. Michaela

  Åh det är därför jag inte hittat dig efter många försök, förstår ditt val dock. Men jag vill jättegärna följa dig, och jag heter michaelakarsater på instagram. Ha det bra! Kram

 9. sheila - I november blir vi tre <3

  Åh gud vad hemsk, förstår mig inte på vissa människor. Helt sjukt att det finns människor som gör detta, verkligen super tråkigt 🙁

 10. Linn

  Hej Ida! Jag följer din blogg och följde din instagram innan. Förstår verkligen att du tog bort och rensade efter det otäcka :/ jag följer gärna dig igen på instsgram men kan inte hitta dig… Jag heter iaf Liiinpan där 🙂 tack för en bra blogg!!

 11. Susanna

  Aaaha det är därför jag inte kunnat följa dig!! Tråkigt när människor gör sånt!
  Jag har följt dig i bloggen sen innan Collin kom & det skulle vara roligt att följa dig på instagram också 🙂 / susannaaolsson

 12. Maria

  Hej Ida! Följde oxå dig innan jag blev blockerad, våra killar är nämligen i samma ålder =) Skiljer en månad bara mellan dom tror ja stora kramar / mariaa20

 13. Tina

  Vaaaaaaa? Skämtar du? Gud vilka sjuka människor som finns . Det har gjort helt rätt att låsat din konto det finns så sjuka människor.
  Kram på er

 14. Elin Ericsson

  Hej fina du!! Jag fick mitt tredje barn när du fick
  Collin. Jag började då följa både din blogg och
  insta, är ju så roligt att få läsa om eran vardag
  och dyl. då min minsta bara är fem dagar yngre
  än din prins. Jag är blockad och kan inte heller
  då söka på dig längre. Jag är privat men godkänner
  dig gärna! Jag heter eliner85
  Dunder kramar till er!! Hälsningar Elin

stats