Idas Mirakel

Intressen

Att Collins största intresse är traktorer är det ingen som känner honom som har undgått.
Han lyser upp som en sol och blir helt okontaktbar när det kör förbi en traktor.
Som en riktig bonnaunge. Dessutom är han riktigt duktig på vad alla olika maskiner heter.
Han kan rundbalspress, harv, bajsspridare, plog, ringvält, skördetröska, balvagn och ja säkert fler.

Han har även börjat intressera sig för film mycket mer de sista månaderna. Han var snudd på 2 år innan han fick se några längre film snuttar en enstaka babblarna, av den enkla anledningen att vetenskapen kommit fram till att det inte är bra att se på tv för små barn.
Men nu tittar han och även om en hel film, som ändå oftast bara är runt 30-45 minuter är för länge att sitta still till så älskar han sina filmer.
Vi har köpt Pippi, Emil, Rio, pingvinerna från Madagaskar, Pettson och Findus, byggare Bob och så har han även en hel Astrid Lindgren Box med de bästa filmerna men de är otecknade så de är inte än riktigt lika spännande som tecknat.
Kan det finnas något mysigare än att kolla på en riktig Astrid film nermyst i soffan men snacks och sin bästa person i hela världen?
Det är inte så dumt med höst ändå 😉

image

Igår kom han springandes med hans Emil kläder i högsta hugg. Han fick både Pippi och Emil kläder i födelsedagspresent för jag trodde han tyckte det skulle va kul att klä ut sig men eftersom han inte haft koll på vem Pippi eller Emil är så har de bara hängt. Nu pratar han att Pippis pappa trillat över bod och att Emil sitter i snickerboa och bor i katthult ofta.
Pippikläderna har han haft på sig tidigare, då sjunger han och håller i sina ”pippitoffsar”.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats