Idas Mirakel

Jobbiga djur..

Denna hund alltså! Har vart vaken precis hela natten! Vi sov i min systers rum på övervåningen jämte mammas och Henkes rum och så har det blåst ute i natt så huset har knarrat och knakat så hon har morrat hela matten. När alla började vakna till på morgonen för att göra sig i ordning för skola och jobb så skulle hon självklart ut till dom och stoja och stimma.. Hopp då kunde man inte sova för de.. Så när mamma kom hem från att ha jobbat natt hämtade hon Cleo för att släppa ut henne vid halv sju nån gång och sen fick Cleo sova med mamma först då kunde jag somna!
Aja sånt är livet!
Vid två ska jag va hos Alle för att färga fransarna, ska bli kul att tjusa till sig lite.. 🙂

20130131-131446.jpg

20130131-131452.jpg

20130131-131459.jpg

Tur du är så söt så jag gillar dig ändå! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martinique

  Idag har jag knappt sätt röken av läkare eller barnmorskor, det är super mycket att göra här tydligen. Så jag hoppas att undersökningen av tappen görs i morgon, men det är ju inte säkert. Dom har inte sagt något alls om när jag får komma hem, men hoppas att det blir snart, tror nog dom berättar lite mera på ronden i morgon. Kram

  1. idasmirakel

   Oj då ja då får vi hålla tummarna att de tar tag i det lite mer imorgon då så du får åka hem eller iaf få ett mer ordentligt besked om vad som händer och ska hända..
   Håller alla tummar för dig!
   🙂

stats