Idas Mirakel

Julmarknad och snöstorm

Denna härliga söndagsmorgonen började med en familjefrukost som Alex hade stekt ihop, ägg, bacon, prinskorv stod på bordet när jag gick upp 😀
Klockan tolv åkte vi till Eksjö julmarknad ihop med Collins kusin I med föräldrar men kära mitt hjärta va det snöade! Vi fick köra i 50 hela vägen dit pga oplogade vägar och dålig sikt när det fortsatte snöa konstant.
Efter lite över en timme var vi framme och vi hann inte mer än fram till marknaden innan Collin blev vrålhungrig så vi fick fly till en pizzeria för att kunna mata och äta själva.
Vi gick en snabb sväng in i två barn butiker efter pizzerian och i den ena fick vi med oss ett par mexx brallor och en svart fluga till nyår men när vi var klara där så åkte vi hem och tur var väl det för på vägen hem hade det snöat ännu mer och vi fick köra i 40km hela vägen hem nästan så det tog ett bra jäkla tag att komma hem.
Inte nog med att vi höll på att köra av vägen några gånger så var Collin ledsen nästan hela vägen hem, suck!
Ett ledset barn är rätt störande när man ska ha 110% uppsikt på vägen så vi försökte med allt, ja fy ja men hem kom vi tillslut.
Nu är det Johan Falk som gäller i soffan. 🙂
Hoppas er helg har varit lika bra som min 🙂

20131208-213115.jpg

20131208-213124.jpg

20131208-213135.jpg

20131208-213141.jpg

20131208-213200.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. aochmflyttarin

    Det ser verkligen ut som att ni har haft en mysig helg! Vi såg också Falk i soffan, bästa slutet på en bra helg!:-)
    Kram

  2. Jennie - mamma till Leonard

    Vi åkte också till Eksjö igår fast hem till svärisarna. Vi fick också köra så sakta, livsfarligt när en del bilar drar om en i full fart, va livrädd hela vägen. Tog nästan 2 timmar för oss till Eksjö dit men när vi åkte hem runt 7 gick de lite bättre då de va plogat. Men fy vad otäckt de va på vägarna igår och vilket snöoväder, brrr

    Kramar!!

stats