Idas Mirakel

Kan själv

20140521-221846.jpg

20140521-221852.jpg
Denna lilla kille är bara för duktig. Inte nog med att han nu springer runt för fulla muggar hela dagarna så kan han snart äta med bestick. 😀
Ja jag som hatar klabb, klet och att vara blöt om händerna längtar efter dagen han äter någorlunda själv med bestick utan att klabba allt för mycket.
Jaaa jag vet klabb och barn hör ihop men jag klarar bara inte av allt klabb. Haha ja min son däremot älskar klabb och att vara skitig runt munnen va det verkar för när jag maniskt ska tvätta honom om munnen blir han vansinnig!
Haha ja ni tänker väl att inga barn gillar att bli torkade runt munnen men Collin kan bryta ihop fullständigt och tjura länge om jag torkar honom för rent 😉
Ska även tilläggas att jag är grymt avis på föräldrarna som kan sitta och mata sina barn med spagetti och köttfärssås utan ens en haklapp på ÖF och barnen ändå är renare än Collin.
Haha ja vi har en sån målarrock men det spelar ingen roll för han klabbar i håret, på byxorna eller så lyckas han få in det i ärmen eller i halsringen.

Oj ja ne nu skulle inte detta inlägg handla om klabb utan om hur duktig Collin börjar bli med skeden. Han övar och övar. Mammas duktiga kille 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej!

  Gillar att läsa din blogg och din och min son är födda samma datum men skiljer ett år mellan dem.

  Kan berätta en sak om kladdiga munnar som gör att det inte känns lika jobbigt är att barn som är kladdiga runt munnen och slickar sig där får en bättre språkutveckling. Det är alltså bra för barns språkutveckling att vara lite kladdig runt munnen och man som förälder ska inte torka av dem på en gång.

  Nu är jag som dig och tycker inte heller om kladdet men genom att tänka att det är bra för barnet så går det lite lättare.

  Hoppas ni får en underbar sommar

  Kram Anna

stats