Idas Mirakel

Kroppen 6-mån efter förlossning

Eftersom det nu är 6 månader och två dagar sedan jag födde barn så tänkte jag uppdatera kropps-statusen.
En stor klump à 4250g och 53 cm lång tittade ut och rörde om i min kropp som en tornado både på insidan och på vägen ut. Men det hade jag glömt redan dagen efter 😉
Jag fick några röda bristningar på insida lår men det var bara ca 5-6 st på varje sida och märktes knappt när de var röda och ännu mindre nu när de är bleka så de stör mig inte alls.
Vågen stannade på 28 kilo upp nu så här efter när man pratar om det så brukar jag runda upp och säga närmare 30 för nu är jag stolt att allt är borta men då var det sista jag ville höra var tjockis visst det var för graviditeten folk sa så men jag gillade inte att höra det.
Iaf på första bilden som är tagen 3,5 mån efter FL så vägde jag 57 då någon gång slutade jag bry mig om vågen utan mer om de jag såg i spegeln och det behövdes slipas till 😉
Idag står vågen på 54 och innan graviditeten vägde jag mella 52-54 så jag är i mål sedan länge med vikten i sig. 🙂
Nu tycker iaf jag att det hänt skita mycket på bara de sista 2,5 månaderna då jag tränat iaf 4-5 dagar i veckan med långa svettiga promenader och en dag med gympa som varannan gång består av kickboxning och varannan gympa som är stationer med massa olika kropps-köttare. 😀
Jag är sedan länge skit nöjd med kroppen efter att ha burit mitt barn och skulle jag stanna på bild ett hade jag inte grämt mig så mycket över det för det är han ju värd det alla gånger så att ha den kroppen jag har nu är super kul!
Jag äter ju så nyttigt jag kan men har vi godis eller något gott hemma så är det tyvärr snabbt slut och så var det med den disciplinen 😉

Bild 1 3,5 mån efter förlossning.

20130928-113059.jpg

Bild 2, 6 månader efter förlossning.

20130928-113144.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pia

    Egentligen vill man hata dig lite, men tur du e så trevlig så det e omöjligt!!! Riktigt bra jobbat!!! Du har kämpat å e så värd det! Jag tycker nästan att ja borde tightas till bara av att andas in din fläkt av hurtighet när man möts 🙂

  2. Daniella

    Snyggt jobbat!
    Själv är jag efter 6 månader som dina första bilder. Är inte nöjd även och vikten är densamma som innan. Men jag har aldrig varit fit men skulle vilja tighta till allt mer så att jag trivs med kroppen.
    Riktigt imponerande att du ser så snygg ut efter såhär ändå kort tid.

stats