Idas Mirakel

Långtorsadag och skärfredagen

image

image
På lördag fyller vår stora favorit 3 år. Alltså hur sjukt fort har inte tiden gått de sista 3 åren?
Han föddes ju nyss, jag lovar det var här om dagen jag hade de där galna värkarna man inte längre kan föreställa sig och den första gången jag fick lukta på hans huvud. Det var bara någon vecka sedan vi bytte första blöjorna, visade upp honom för familj och vänner och nu är han 3 år.
Det är inte konstigt att man som nybliven 27 åring får åldersnoja.
Jag menar jag är ju världens yngsta 27åring samtidigt som tiden springer iväg från mig. Vi vill ju ha fler barn, iaf 2 om lyckan är med oss. Egentligen skulle vi ha 3 täta barn innan 30, för vid 30 är jag för gammal (personligen inte att man generellt är för gammal då), men nu får jag tänja lite på mina gränser och få sista barnet vid 30-31?!
Då blir det tätt ska jag lova! 😉

Det var iof inte min åldersnoja jag tänkte skriva om utan Collins dag.
De fick vara utklädda till föris idag om de ville. Collin skulle absolut inte va någon påskkärring inte, han skulle va Pippi!
Ja men varför inte? Han var så galet söt så det knappt var klokt.
Eftersom han fyller på lördag så fick han ha med sig glass och fruktsallad till föris.
Egentligen finner jag ingen anledning att ta med glass till föris men eftersom alla andra har med sig det och Collin nu är så medveten så hade han nog blivit besviken om inte han får glass när de firar honom på föris.
Han var så galet glad när jag hämtade honom.
De hade sjungt för honom, han hade fått ballonger och en kudde som det står Collin 3år broderat på.
Han hade så mycket att berätta när jag kom att han inte fick fram något vettigt ord först. 😉
Efter föris besökte vi hans gammlamormor, Alex mormor. Han har pratat om att vi ska åka dit varje dag nu i flera månader och hemsk som man är har inte tiden funnits men idag var vi där i lite över en timme och jag vet inte vem som blev gladast, Collin eller gammlamormor att vi var där. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats