Idas Mirakel

Less is more

image
Dagen har bestått av plugg, plugg och mer plugg. Collin han har busat på föris på dagen sedan åkte vi och handlade när han slutade.
Dagen går lixom så fort! Vi hjälptes åt med middagen sedan kollade Collin på pingvinerna från Madagaskar medans jag läste lite till i mina tjocka skolböcker. Och sen är det natt för Collin. Jösses va dagarna går.

I morgon kör vi grupparbete i skolan. Andning ska bearbetas inför vårddagen på torsdag.
Inför denna vårddagen har jag ingen aning om vad vi ska göra så det ska bli skit spännande. 🙂
Nehe jag hade precis börjat få iordning på min mat- och sovklocka tills att paradise hotel började. Jag har inte kommit i säng så tidigt som jag gjort den senaste tiden på flera år. Det blir nog att hoppa denna säsongs PH för att inte vända klockan igen och sitta uppe till 00:30 som vanligt. :/
Så med andra ord, god natt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats