Idas Mirakel

Loppi blogbag

image

Vi tackar Loppi än en gång för en fin blogbag.

Denna blogbag innehöll:
Acrilex KidsZoo Kalk + D-vitamin: Vitaminer till barn som är utformade som godis. De är super goda! får nog ge bort eller äta vår burk själv då Collin inte har smakat på godis än och det kommer förhoppningsvis dröja länge.

Super-Charlie & Lejonjakten en bok av Camilla Läckberg: En riktigt fin bok vi redan hunnit läsa många gånger. Super-Charlie är världens ovanligaste bebis med superkrafter som ställs inför prov när familjen får lejonbesök i garaget. Collin älskar den!

ColdZyme Munspray: Är ett spray som ska minska risken och korta ner sjukdomsförloppet om man tar det tidigt i förkylningen. Måste testa nästa gång en förkylning verkar vara på gång!

Santa Maria Asian Wok Soy och Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry: Än har vi inte hunnit testa kryddorna men det ska bli roligt att smaka något nytt.

Linicin Prevent Spray
: Ska förhindra lössen att bosätta sig. När som helst kan det bli användbart så det vara skönt att va förberedd och ha det hemma.

DAX Alcogel Sweet Raspberry: Handdesinfektion är något jag överkonsumerar och speciellt på höst/vintern vill jag ha med mig en liten flaska ut när jag går i affärer. Perfekt att den återfuktar och doftar hallon.

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats