Idas Mirakel

Loppi blogbag gravid & baby

Jag har fått äran att få hem denna påse med så fina saker ifrån loppi

Philips Avent grown up cup – Är en riktigt smart mugg som ska göra det lättare för små barn att dricka utan att spilla. Den unika spillsäkra ventilen aktiveras med läpparna så att barnet kan dricka ur muggen på samma sätt som från en vanlig mugg.

Philips Avent natural nappflaska – Är en nappflaska med bröstformad dinapp som ska ge en naturlig spärr som då påminner om bröstet. Detta medför att det blir lättare för barnet att både ammas och matas med flaska.

Folksams barnkit – Är ett praktiskt barnkit perfekt att ha med i bilen eller i väskan. Det innehåller vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm.

Natusan first touch bath – Är en mild och flytande barntvål för nyfödda. Ett tips för äldre barn är att hälla i en klick tvål innan du tappar upp vatten så får du ett härligt skumbad.

Natusan first touch lotion – Är en mild och lättabsorberande hudlotion som är utvecklad för nyfödda. Den är återfuktande och användas när bebisens hud är torr.

Natusan first touch baby oil – Är en skyddande och återfuktande babyolja som är utvecklad för nyfödda. Smörj direkt efter badet eller när huden känns torr.

Natusan first touch zinksalva – Är en zinksalva som är utvecklad för nyfödda och är bra att använda vid första tecknen på röd och irriterad hud i blöjområdet.

Tack så hemskt mycket för denna fina påse med produkter!

20140208-162413.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats