Idas Mirakel

Loppisfynd, indiska & husdrömmar

Ja alltså nu är det så igen, jag kan inte bestämma mig inredningsmässigt.
Jag älskar både guld och silver så det blir ofta lite rörigt här hemma 😉
Iaf så fyndade jag två guld saker i helgen när vi var iväg och här är dem.
Det lilla doftljuset är ifrån indiska och luktar så gott och är så sött!
Plåtburken fyndade jag för en tia på en loppis, det känns som en gammal snusdosa men den var bara så rolig och snygg att den var tvungen att få följa med hem. Såna små saker gör ett hem, de små detaljerna man älskar och som är så personliga sätter pricken över I. 🙂
Just nu är jag så himla inredningssugen men måste hejda mig lite tyvärr.
Tanken är ju att vi ska bygga hus någon gång mellan 1-10 år haha ja men så fort allt går ihop sig så sätter vi spaden i backen , nja inte riktigt så enkelt heller men vi ska iaf bygga någon gång och jag hoppas verkligen det blir snart.
Visst älskar jag vårat lilla myshus, jag har ju bort här i 6 år och gjort det till vårt men att få 145 kvadrat meter till är ju inte dumt 😉
Hihi ja för min snickar sambo vill bygga stort på en gång så det kommer nog landa på 230 ca men inte under 200. Åh underbara dröm!
Ja för just nu är det en dröm men ibland måste man få drömma lite 😀
Har ni några såna drömmar, såna ni bara inte kan släppa och går och tänker på varje dag?

20140106-225248.jpg

20140106-225253.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Jag drömde om att få barn under flera år innan vi fick Nimon, och har längtat ihjäl mig efter det verkligen. Oroade mig för att jag skulle börja längta efter andra saker alternativt längta tills barnet blir större direkt efter att han var född, men som tur var så gjorde jag inte det! Nu lever jag i nuet och är helt nöjd med vart jag befinner mig i livet och vad jag har. 🙂 hur många rum och kvadrat har ni nu? Tycker det är jättemysigt, säg till om ni flyttar så köper vi 😉

  1. idasmirakel

   Kajsa: hihi åh ja jag har också längtat länge efter barn jag var först säker på att jag skulle få barn när jag var nitton men då var jag inte redo 🙂
   Hihi ja vårt hus är jätte fint (inte toan dock!) ch även om det skulle behöva lite enya tapeter så älskar jag det ändå 😉
   Det är typ 85 kvd men då räknas inte vårt sovrum för det är sne tak men det är två normalstora eller kanske lite större sovrum och en liten hall där uppe, nere har vi kök, toalett och tvättstuga så vi har det ändå rätt bra men allt är lite för litet tycker vi 🙂
   Tyvärr äger inte vi huset utan det är Alex pappas farbror som gör, tanken är väl att vi ska köpa det när han gått bort och så ska Collin få bo här sen 😉

 2. reginabellini

  Åhhh dom där doftljusen från indiska doftar såååååå ljuvligt! dom är alltid slut av någon anledning när jag ska handla! haha! :}

stats