Idas Mirakel

Lucia…

 


Cleo håller span…

13 december och lucia.
Idag är det lucia så mysigt var det idag på jobbet när dagisbarnen kom in till äldreboendet jag jobbar på och lussade.
Det var 7 lucior med olika kronor och någora med glitter i kronan och en tärna, en bagare, två pepparkakor (tyckte inte dom såg så rasistiska ut lustigt nog 😉 ) 5 tomtar i olika röda dräkter och en av dem hade skägg. De gamla tyckte det var jätte kul och de var så glada att barnen kom.
Hihi så söta var dom när de skulle sjunga och alla klämde i på samma ställen och i verserna så var det inte så verst i takt men det var bara så skarmigt!

Pratade med en barnmorska idag också som passande nog ringde när barnen var inne på sista sången tur jag stängt av ljudet.
Anledningen till detta var att jag sökt dom om att jag ville att de skulle skriva papper på att jag har ont i ryggen och dokumentera detta så jag kan skicka med papper på det till försäkringskassan så jag säkert får havandeskap men hon jag pratade med tyckte att det var helt onödigt då jag säkert skulle få det ändå.
Skönt det iaf så ikväll ska jag skriva ett brev om hur det är att jobba på äldreboende.
Ska bli så skönt att få iväg alla papper, vill ha det spikat så man kan pusta ut lite och börja räkna ner.
Idag fyller mina systrars pappa år, en riktig stjärngosse är han!
Så nu blir det att vi ska göra oss i ordning och åka till mamma och äta lite tomtegröt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove

    Fast vet du vad, jag tycker du ska be din BM att skriva ner det i din journal iaf. Försäkringskassan är riktigt luriga så jag tycker inte ni ska ta något förgivet. Bra om det finns i journalen och att ni kan skicka med det som bevis till FK när du ska söka om graviditetspenning

stats