Idas Mirakel

Lucia och granhuggning

Alltså vilken mysig dag vi haft!
Jag som var på vinterbal med skolan igår fick sovmorgon till 9:30, inte dumt alls! Och jag kom dessutom inte ens sent hem men ändå 😉
Vid strax efter 10 gick vi ut med Alex båda bröder, svägerskorna, kusinen och farmorn ut för att finna skogens 4 finaste granar. I år fanns det otroligt många jämfört med de andra åren då vi gått en timme och hittat granar ”med personlighet”. Vi kunde ju i år ha en bra mycket större gran än innan och än de andra så vi kikade på granar i st större. Skit kul!
Dessutom var det minusgrader och en härligt fin frost på backen 🙂

image
Våran lilla gran letare i Reima overallen. En riktigt fin overall som dessutom är varm och go. 🙂
image
På eftermiddagen vart det kalas för morfar-Henke som fyller år idag på lucia. Det blev gröt och skinkmacka som vanligt när han fyller år. Alltid lika gott 🙂
När vi åkte hem lämnade jag Alex och Collin hemma så de kunde lägga sig och jag åkte vidare till min vän Martina som bjudit till lucia mys. Hon hade fixat med massor med gott och det var riktigt roligt att träffa dem alla 🙂
Blir inte så ofta jag hinner träffa mina fina tjejer som innan Collin kom och som jag egentligen velat men när vi ses har vi desto mer att tala om och man uppskattar de gångerna mer 🙂
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats