Idas Mirakel

Made by me

Kom på att jag glömt visa er de sista byxorna jag sytt till prinsen så jag gör det nu.. 🙂
Det blev ett par svarta med vita stjärnor, en mycket nöjd mamma må jag säga!
Byxorna är lite större, kanske i st 68 om inte ett snäpp större så det kommer förhoppningsvis dröja innan han kan ha dem..

20130313-122408.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah - Mamma till Maxemilian

  Du är ju så otroligt kreativ, önskar du kunde dela med dig lite!! Haha Jag har inte ens hälften av den energin du har.. Du har sytt jätte fina saker! ♡

  Sv: Tack två har jag fått av Rickard och en är från min 18 års dag. Nej, det är en ”visa att jag är upptagen” ring haha. När vi förlovar oss så ska vi gifta oss inom ett år, är så traditionell. (A) Har inte riktigt den tiden just nu. Men om något år kanske..

  Är ni förlovade?

  1. idasmirakel

   Hihi tack va du är gulli.. 🙂
   Jaha se där, men de va ju superfina. Precis såna ringer jag vill ha!
   Jo vi är förlovande i 4,5 år nu så vi är inte så traditionella. Vi tänker mer att vi ska gift oss nån gång innan vi dör.. 😉
   Och då ska jag ha så fina ringar som du! 🙂

 2. Sanne

  Oj idag har du inte uppdaterat något sen kring kl 12, kanske är det bebis på G. Spännande om det skulle va så, håller tummarna 😀

 3. Ellen

  Åh ingen bebis ännu. Håller alla tummar och tår att det händer något snart och att allt går fint såklart! 🙂 Du har inte lust om du orkar vill säga att göra en lista på saker du packat ner i bb väskan, till dig, bebis och till mannen. Vore ju toppen! Kram

  1. idasmirakel

   Tack snälla du! Jo men det har jag helt klart tänk göra, men bara inte kommit till skott.. 🙂
   Massa kramar.. 🙂

  1. idasmirakel

   Nej verkligen inte! Jag har inte sytt sen i skolan förens nu när jag börjat sy till liten, dessa är mina tredje byxor och jag målade bara av ett par jag redan hade och sen tog det bara en timme så var de klara.. 🙂

stats