Idas Mirakel

Mamma jacka…

20121226-143107.jpg
Inviger min nya mamma jacka idag, känns bra att den är stor som ett hus på mig och den ändå är en storlek 38 bara.. 😉

Sitter just nu på jobbet och har rast. Hade planerat lite dåligt så fick gå ner till ICA och köpa en svamp /broccoli paj och en lådda körsbärstomater..
Idag börjar min nya hälsosamma graviditet så det blir en stor nedskärning på godis och annat gott, så fort jag blir sugen på något så ska jag ta en frukt eller något sånt för nu känner jag att de börjar bli ohållbart att unna sig precis allt man vill och mest hela tiden.
Har dessutom tänkt ta Alex under armen och åka till badhuset i morgon och simma längder. Blir väl att vi tar relaxen också men motionen får de va prio på. Att simma ska ju va de bästa sättet att träna på för de är ju skonsamt för kroppen också!
Dö bra för min kropp som aldrig vägt över 54kg och nu helt plötsligt väger närmare 70.. Usch ja hoppas inte ja träffar på någon man känner så de får se hur stor jag egentligen är.. 😉
Ne usch va ja gnäller! Men men hade alla kilon suttit på magen och inte i ansiktet eller benen så hade de vart helt okej för jag fullkomligt älskar min mage! Men inte resten.. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats