Idas Mirakel

Marc By Marc Jacobs

20140324-232415.jpg
Materiell kärlek

I helgen var det inte bara den lilla plutten som fick presenter utan även mamman 🙂
Det är mina systrar som passade på att fira mig också eftersom min storasyster Sandra som bor i Köpenhamn bara hade möjlighet att komma en av helgerna denna månad så fick jag vänligen vänta på min present och den som väntar på något gott!
De hade slagit på stort och köpt mig en Marc By Marc Jacobs klocka 😀
Hallå har jag världens bästa systrar eller? 😀
Vi åkte in en snabbis till A6 i söndags för att köpa en present till svärfar och då passade jag på att springa in på ur och penn för att förminska klockan och den snälla tjejen i kassan gjorde det gratis åt mig 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats