Idas Mirakel

”Master bedroom”

När vi byggde eller ja ritade vårt hus och planlösning så var vi båda eniga om att vi ville ha stora gemensamma utrymmen och mindre sovrum. Vi båda kommer från familjer som ofta umgås och vi är dessutom många när vi ses. Hemma hos min mamma och Henke blir vi 5 systrar med pojkvänner, Collin och hundar, vi är rätt många bara vi i den närmsta familjen sen kommer ju ofta mormor, plast farföräldrarna och vänner så vi kan bli många och sällan får vi plats.
Så ett stort kök va prio 1 för oss och då valde vi lite mindre sovrum. Tror vi har 13-14 kvadrat per sovrum vilket för oss är alldeles lagom, iaf som vi känner nu. 🙂

Vårt sovrum är estetiskt precis som jag vill ha det. Vi ska tids nog få upp gardiner och nya blommor men vårt sovrum har legat på is, precis som mycket annan enklare inredning i huset får göra. Under julledigheten ska inredning till garaget in och dessutom förhoppningsvis ett golv i vinterträdgården men det får vi se vad tiden räcker till.

image
Tapeten är jag galet nöjd med. Man blir lixom kär i den varje gång man ser den. Jag är verkligen ingen fondväggs-människa så vi körde hela rummet med tapet och vår panel eller vad det heter är så galet vacker till tapeten och garderoberna.
image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats